551 visninger
|
Oprettet:
Elisabeth - D spring dommer
Tilmeldt:
7. nov 2004 Følger: 92 Følgere: 82 Heste: 5 Emner: 532 Svar: 2.121
Tilmeldt:
7. nov 2004 Følger: 92 Følgere: 82 Heste: 5 Emner: 532 Svar: 2.121
til have folk {{forumTopicSubject}}
hejsa alle have folk.
jeg har 2 spørgsmål:
det ene:
jeg ønker mig og få et citron træ da det er et pænt træ og tanken om at selv kunne hæste lidt citroner i ny og næ er skøn..
men hvad koster sådan en fætter, hva kræver det i pasning og pleje.... og hvad giver det i afkast...?
det andet:
jeg har 2 eller 3 kæmpe ribs buske i min have, men hvad kan jeg lave af dem? nu er de ved og være modne og ja som sagt har jeg jo pænt mange....
så gode ide'er, erfaringer og opskrifter søges med lys og lygte....
maj 2008
Følger: 42 Følgere: 46 Heste: 2 Emner: 259 Svar: 5.411
jul 2007
Følger: 57 Følgere: 121 Heste: 1 Emner: 302 Svar: 4.512
ribs marmelade(smager muums)
ribs/æble marmelade(evt købt fra danske avlere)
ribstærte
ribs saft
osv
osv
jul 2005
Følger: 31 Følgere: 103 Heste: 7 Emner: 185 Svar: 1.586
Og jeg siger også ribs gele, andet ved jeg ikke....
forresten er min hoppe ligenu ved Klepholms Guldfax...kender du den?
nov 2004
Følger: 92 Følgere: 82 Heste: 5 Emner: 532 Svar: 2.121
jul 2005
Følger: 31 Følgere: 103 Heste: 7 Emner: 185 Svar: 1.586
mar 2006
Følger: 20 Følgere: 19 Heste: 1 Emner: 21 Svar: 390
375 g smør
300 g sukker
375 g mel
1 tsk. bagepulver
6 æg
et glas hindbærsyltetøj
et lille glas ribsgelé, måske lidt mere
Rør smør og sukker til sukkeret er opløst. Rør æggene i ét ad gangen, og sørg for at
ægget er optaget i dejen inden det næste hældes i. Sigt melet, blandet med bagepulver
ned over dejen og vend forsigtigt, men grundigt.
Tegn en cirkel rundt om en middagstallerken , på 6 stykker bagepapir. Fordel
halvdelen af dejen i de 6 cirkler og smør den ud til tynde, ensartede bunde med en
gummiskraber.
Bag dem til de er gyldne ved 175 grader. Det tager få minutter. Når de er bagt køles
de lidt af, og lægges på en bagerist. Gør det samme med resten af dejen, på det
samme bagepapir.
Bland de to slags syltetøj.
Når bundene er kølet helt af smøres de tyndt med syltetøjet og lægges sammen til én
stor kage. Pak den først i bagepapir, så i film og stil den i køleskabet. Her kan den
holde sig i flere måneder. Men man kan begynde at skære af den efter to dage. Skær
den i meget, meget tynde skiver, og spis med flødeskum og en eller anden slags frisk
frugt eller bær.
apr 2007
Følger: 30 Følgere: 43 Heste: 9 Emner: 398 Svar: 6.662
Det er godt... Citrontræer skal være inde for at give afkast..
mar 2007
Følger: 87 Følgere: 81 Heste: 8 Emner: 38 Svar: 2.794
til have folk