Opskrift med kylling {{forumTopicSubject}}
Ja, jeg har været i køkkenet (jeg kom ikke til skade :o) ) og eksperimenteret lidt med opskrifter med kød jeg har "opfundet" en rigtig lækker, nem og hurtig ret som tager ca. 30-40min. at lave..
Man skal bruge:
Kyllingefilleter som skæres i strimler så de har ca. samme str. som de stykker kød man bruger til en wok.
Så skal man bruge grønsager (frosne) som hældes i en gryde sammen med ca. 50g smør (alt efter hvor mange grønsager) og så sættes der låg på.
Kartofler/psta/ris alt efter hvad man gerne vil spise til (hvis man hælder en svat rapsolie ned til pastaerne klistre de ikke sammen.
Grønsagerne skal man røre i en gang imellem, men ellers skal de stå og passe sig selv.
Så tager man sin pande og smelter smør/margarine og hælder sukker ned i.. Når sukker og margarine er smeltet og let gyldenbrunt hælder man kyllingestykkerne ned i og steger dem ligesom brunekartofler til jul. Når kødet er brunet hælder man lidt paprika på og steger dem færdig. Når de er gennemstegte kan man smage til med lidt mere paprika..
Voila - nemt og lækkert.. Jeg har lavet det både til min mors familie og min fars familie (mine forældre er skilt) og der var ikke nogen der ikke kunne lide det..
apr 2007
Følger: 30 Følgere: 43 Heste: 9 Emner: 398 Svar: 6.662
apr 2008
Følger: 19 Følgere: 24 Emner: 13 Svar: 526
Dumme dig, nu bliver jeg sulten xD
feb 2006
Følger: 38 Følgere: 41 Heste: 4 Emner: 680 Svar: 7.850
vi plejer at marinere kyllingestrimler i karry ting...
disse steges lysebrune på tør pande.
imens koges en håndfuld friske grønne asparges.
frisk pasta koges, serveres i en dyb tallerken, og der røres en klat kærgården eller lignende i. kylling og asparges anrettes ovenpå.
MUMS
nemt, enkelt, og lækkert!
apr 2007
Følger: 30 Følgere: 43 Heste: 9 Emner: 398 Svar: 6.662
feb 2006
Følger: 38 Følgere: 41 Heste: 4 Emner: 680 Svar: 7.850
dem på glas smager af sæbe XD
apr 2007
Følger: 30 Følgere: 43 Heste: 9 Emner: 398 Svar: 6.662
apr 2007
Følger: 30 Følgere: 43 Heste: 9 Emner: 398 Svar: 6.662
Opskrift med kylling
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside