{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Føl og smed
  • #1   18. feb 2010 Jeg har ofte hørt sætningen: "Jamen den går jo bare ude på marken, så det er da ikke nødvendigt med smed".

    Hvis det skulle være HELT rigtigt, skal føllet faktisk have kigget benstillingen efter, INDEN det bliver 14 dage gammelt.. HVIS der skulle være en skævhed, så kan det normalt lynhurtigt rettes.. Hvis det derimod ikke bliver rettet tidligt, kan den risikere at bøvle med det resten af livet..

    Der kan "justeres" på en plags benstilling, indtil den er omkring 1 år gammel.. Herefter gror vækstlinjen sammen, og så bliver det noget bøvl at rette en skæv benstilling..

    Og uanset så gør det jo også alting meget lettere, hvis de små er i hænder fra dag 1.. Så fuld opbakning til dig, Winnie.


  • #3   18. feb 2010 Det lyder som en plan, Dorthe.. Og tillykke..
    Det er jo slet ikke sikkert, at der skal rettes lidt her og der.. Men jeg har ikke hørt om nogen smede, der tager noget for at kigge, når han nu lige er der alligevel..


  • #5   19. feb 2010 Vi venter 1 føl til maj, og har allerede aftalt med smeden at han kommer forbi i løbet af føllets første uge..

  • #7   5. mar 2010 Uuff.. Det var træls, Bette..

    Dog er det set flere gange, at dette med succes kan rettes med beslag.. Men det er jo lidt øv at skulle lægge sko på en plag..


  • #9   30. mar 2010 jeg får føl d.27 april. og smeden kommer ud inden den fylder 3 uger. og det er for at tjekke for eventuelle skævheder osv. Mor har nemlig sabelben, så hvis der kan gøres noget for at føllet ikke får det, ja så skal det gøres fra start

Kommentér på:
Føl og smed

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce