{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.125 visninger | Oprettet:

Kan man kontrollere hestens sundhed via sin smartphone? {{forumTopicSubject}}

Jeg har valgt at lægge dette emne i denne gruppe, da mine spørgsmål omhandler tiltag, der kan kontrollere hestens omgivelser og afhjælpe eventuelle uhensigstmæssigheder hurtigt. Dette vil i sidste ende kunne hjælpe hesten til at forebygge skader og sygdomme.

1. Vandmåler:
Findes der en vandmåler, som kan måle hestens vandindtag via vandkop og som kan aflæses på en app på smartphonen. Det skal være en vandmåle/app som kan registrere dagligt vandforbrug og lægge dem i en graf, så man kan følge med i hvad der er almindeligt og så reagere, hvia hesten en dag drikker meget eller lidt.

2. Termometer til stald:
Findes der et termometer som man kan sætte op i stalden og hvor temperaturen i stalden kan aflæses på en app på sin smartphone. Denne app vil kunne afsløre om hesten skal have dæknet af eller et tæppe på, hvis der pludselig kommer kræftig varme eller meget frost.

3. Termometer til hest:
Findes der er termometer som man kan montere på hesten evt. under dæknet, hvor man via en app på sin smartphone kan registre hvis hesten har det for varmt eller for koldt.

4. Overvågning:
Findes der et kamera som man kan sætte op i stalden hvor man via en app på sin smartphone kan følge med i hestens bevægelser i boksen eller menneskers adfærd i stalden. Her kan man registrere vævning, krybbebidning, kolikanfald eller halthed, samt man kan reagere hurtigt, hvis man opdage hesten ligger fast i boksen eller hoven sidder fast i et hønet.

Jeg formoder at alle disse genstande skal have strøm og trådløs internetforbindelse, men findes det? Evt. tiltag som er udarbejdet ifbm. foling, tyveri, andre VVS-ting osv. Jeg har forsøgt at finde sådanne tiltag, men kan ikke finde noget, så håber at i kan hjælpe smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kan man kontrollere hestens sundhed via sin smartphone?
  • #2   24. apr 2013 Ved ikke om der er noget specifikt til heste, men mener at have hørt at man kan sætte termometer og vandmåler op i huset som er forbundet til smarthone.. Ligesom tyverialarmer og videoovervågning er.. (Stald Bestbreed som kan findes herinde har vist kamera op i deres stald som kan følges på smartphone, du kan evt. skrive og spørge dem)..


Kommentér på:
Kan man kontrollere hestens sundhed via sin smartphone?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce