{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
949 visninger | Oprettet:

Hader mit liv!! {{forumTopicSubject}}

.. Hei hg..

Nu er min mor så flyttet sammen med sin kæreste.. 30 km væk fra min hjemby hvor jeg altid har boet. alle mine venner, min far, og vil virkelig ikke bo hos hende mere! Alt var såå perfekt hvor vi boede for. 2 km fra far, 200 m til bedsteveninde, verdens bedste hest og rideklub. Nu er vi flyttet og rent ud sagt så hader jeg mit liv og gider egentlig slet ikke at leve mere!!
Er slet ikk faldet til, skal til bus i 75 min hver dag til og fra skole.. Og er først hjemme kl 3 og nogle dage først kl 4! Og ser kun min far hver anden weekend nu fordi mine heste er her.. Plejede at se ham når jeg ville.. f.eks spurgte jeg min mor idag om jeg ikk måtte tage over og besøge, nej det måtte jeg ikk ofr jeg skulle åbenbart passe min lillesøster, blev ikke spurgt men kommanderet!!
Men det største problem er jo, at jeg har en hulens masse dyr, 29 i alt og vil ikk kunne undvære nogen af dem, men jeg må kun tage 2 med, min hamster og min ene hest. Og det vil være megea svært at undvære mine hunde min kat mine kaniner og ikk mindst min helt egen hest som jeg kun lige har fået..!!! Ved slet ikk hvad jeg skal gøre.. Vil såå gerne flytte hjem til min far så alt kan blive godt igen, men ved ikk hvor godt det kan blive uden mine dyr? Mine dyr betyder såå meget for mig og har altid haft dyr.. Og har kun lige fået min helt egen hest og ved ikk havd jeg skal gøre med ham.. For kan ikk finde noget sted til ham hos min far og vil ikk af med ham når jeg lige har fået ham.. Har det af helvedes til.. Bryder sammen hver eneste dag, er evigt og altid trist og hader faktisk mit liv.. Hvis det ikk var for mine heste og Trine og alle mine venner og dyr, ville alt være ligegyldigt!!

Hjælp mig hg, ved virkelig ikk havd jeg skal gøre smiley !!

Tusind tak hvis i gad læse hele teksten!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hader mit liv!!
Kommentér på:
Hader mit liv!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce