552 visninger
|
Oprettet:
Folk med forstand på karamel-lavning {{forumTopicSubject}}
Jeg er ved at lave et forsøg, men har et spørgsmål.
Altså jeg har denne sukkermasse, som karameller hovedsagligt består af.
Hvad kan man blande det med, så karamellen stadig har samme konsistens, men mindre sukker-indhold?
dec 2009
Følger: 22 Følgere: 14 Heste: 1 Emner: 36 Svar: 220
nov 2008
Følger: 83 Følgere: 82 Heste: 3 Emner: 218 Svar: 3.195
mar 2009
Følger: 98 Følgere: 102 Heste: 6 Emner: 531 Svar: 1.757
Mangler mere et "fylde-produkt", så jeg ikke skal bruge for meget sukker.
Hehe, team Hyp RSSFAC: Tja, du skal da være velkommen, men tror næppe du vil kunne lide dem, for det er et eksperiment, og ikke beregnet til at spise som sådan.
dec 2009
Følger: 22 Følgere: 14 Heste: 1 Emner: 36 Svar: 220
nov 2008
Følger: 83 Følgere: 82 Heste: 3 Emner: 218 Svar: 3.195
mar 2009
Følger: 98 Følgere: 102 Heste: 6 Emner: 531 Svar: 1.757
Folk med forstand på karamel-lavning