Folk med forstand på karamel-lavning Folk med forstand på karamel-lavning
Jeg er ved at lave et forsøg, men har et spørgsmål.
Altså jeg har denne sukkermasse, som karameller hovedsagligt består af.
Hvad kan man blande det med, så karamellen stadig har samme konsistens, men mindre sukker-indhold?
dec 2009
Følger: 22 Følgere: 14 Heste: 1 Emner: 36 Svar: 220
nov 2008
Følger: 83 Følgere: 82 Heste: 3 Emner: 218 Svar: 3.191
mar 2009
Følger: 98 Følgere: 103 Heste: 6 Emner: 531 Svar: 1.756
Mangler mere et "fylde-produkt", så jeg ikke skal bruge for meget sukker.
Hehe, team Hyp RSSFAC: Tja, du skal da være velkommen, men tror næppe du vil kunne lide dem, for det er et eksperiment, og ikke beregnet til at spise som sådan.
dec 2009
Følger: 22 Følgere: 14 Heste: 1 Emner: 36 Svar: 220
nov 2008
Følger: 83 Følgere: 82 Heste: 3 Emner: 218 Svar: 3.191
mar 2009
Følger: 98 Følgere: 103 Heste: 6 Emner: 531 Svar: 1.756
Folk med forstand på karamel-lavning