{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
726 visninger | Oprettet:

bryder de reglerne ? {{forumTopicSubject}}

øv er desværre i den situation at min lillebror er blevet varetægts fængslet. jeg skal ikke kunne sige om han er uskyldig eller skyldig. da min lillebror længe har været på den forkerte sti og med de forkerte mennesker. det er heller ikke det der nager mig lige nu, det der nager mig er at han er blevet sat i isolation i vestre fængsel (et af de hårdeste fængsler i danmark), men han er kun 16. og så vidt jeg har kunne læse mig frem til må børn under 18 ikke sættes i fængsel men skal på en ungdoms instution, i følge børne konvetionen, og lige nu sidder han som 16 årig i fængsel og endda isolation.
Politiet startede afhøringen af ham inden der var kommet en værger over 18 til ham. og de havde hentet den forkerte sagsbehandler til ham. en som på ingen måder kender min lillebrors svære situation.
Jeg er sikker på at de bryder reglerne og der er flere regler der er brudt, jeg kan bare ikke finde ud af det endnu da han jo sidder i isolationen, så må ikke snakke med ham.
Et andet problem er at han ikke har nogen forsvars advokat selvom de skal sørge for at han har det, så indtil videre har han selv kørt sin sag, hvis man kan sige det sådan og det mener jeg ikke en 16 årig dreng kan.
Er der nogen af jer der ved hvor jeg kan finde ud af om de bryder reglerne, og om der er noget jeg kan gøre for at hjælpe min lillebror ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  bryder de reglerne ?
Kommentér på:
bryder de reglerne ?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce