{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
512 visninger | Oprettet:

Det kan bare ikke være rigtigt ;'( {{forumTopicSubject}}

Er vildt ked af der fordi :


Boli har stået med hævede sener i næsten 2 uger nu. Så idag kørte vi til dyrlægen. Jeg var ikke med for jeg skulle i skole. Da jeg havde fri ringede jeg til min mor og spurgte hvordan det var gået. Hun sagde: De skanede han for og se om der var nogen og det var der . De fandt en gammel sene skade og en forstækning i senen så derfor var hans sene hævet. Hun sagde med stille stemme: Du kommer nok aldrig rigtig til og springe på ham igen. Der brød jeg bare sammen. Jeg stod ved lågen til skole gården. Der var heldigvis ingen der så det. Jeg begyndte bare og græde. Jeg var bare færdig.


Jeg begyndte og springe på ham for ca. 2 måneder siden og det er gået vildt godt vær gang. Og jeg har virkelig nyndt det. Jeg har ellers aldrig kunne lig og springe men efter jeg fik ham begyndte jeg og føle mig sikker. Jeg har sprunget nogle spring på 1 m. Jeg kommer nok aldrig og springe mere end max. 70 cm. Min store drøm var og starte Sjællands mesterskab på ham i spring. Det når jeg desværre aldrig og jeg er rigtig ked af det.



Jeg havde planlagt et par stævner men de bliver desværre ikke til noget. Jeg skal gå med ham på hårds underlag og han må <b>Ikke</b> rides før om 14 dage hvor han så skal "Genoptrænes" og derefter må jeg begynde og ride ham igen.

Sider og græder nu fordi jeg bare er så ked af det ;'(


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det kan bare ikke være rigtigt ;'(
Kommentér på:
Det kan bare ikke være rigtigt ;'(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce