{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
716 visninger | Oprettet:

HALT-???? {{forumTopicSubject}}

Nu har jeg næsten ikke redet normalt siden starten af februar...
Jeg må kun gå med min hest, da dyrlægerne i ..... har konstateret at hun havde kodeledsbetændelse i venstre forkode og højre forkode.

Det i venstre er nu ovre, og det var også her hun var mest halt. På bag, er det mere som om hendes ben er ret stift når hun går rundt. Mest på venstre volte...
Jeg havde så tænkt at det var i knæet eller noget, nu hvor hun næsten ikke bøjede hele benet ordenligt, men de syntes altså at det var i koden.

I dag tog jeg hende lige i longe, og hun gør stadig det samme, med stift bagben, men jeg syntes altså ikke det ligner, at der er noget i vejen med koden, men noget der måske sider højere oppe?

Min veninde prøvede så at trykke ind lige ved siden af hendes højre hofte, og så flyttede hun sig lige med det samme, men på venstre side, rykker hun sig næsten ikke kun når hun trykker meget til. Så måske kunne det være der oppe?

Skal jeg sige det til dyrlægen?
Sidst sagde jeg at jeg ikke kunne se at den var halt (kan jeg godt nu..) men da sagde hun bare at sidst da de lagde en blokade der, kunne de se at der var over 70% bedring.
Ved bare ikke om hvis jeg nævner det, at hun vil begynde igen med, at der jo var over 70 % bedring ved blokaden, så det må være der...

Ellers tænkte jeg på, måske få en anden ud og kigge, eller en masør...
Jeg ved det virkelig ikke Syntes bare snart at det er ved at være synd for hende. Hun har snart stået stille i 4 mdr..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HALT-????
Kommentér på:
HALT-????

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce