696 visninger
|
Oprettet:
~*Billige opskrifter*~ {{forumTopicSubject}}
<b>Tråd til alle <i>billige</i> opskrifter!
Spørgsmål til mig eller hinanden laves helst på <i>pb</i>
A-M *hjælpeadmin*
jun 2008
Følger: 63 Følgere: 66 Heste: 6 Emner: 63 Svar: 706
Et rugbrød skåret i terninger
bages til de er tørrer .
150 g ca i 1½ time måske 2-( du kan se det på dem- de blive håre som kiks)
aug 2008
Følger: 64 Følgere: 56 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.963
Du skal bruge:
200 g Mel.
250 g Havregryn.
100 ml Sirup.
Vand.
Såden gør du:
Bland det sammen og held så meget vand i at degen bliver samlet uden at klæbe.
Form det som du vil.
Bag kagerne ved 180 grader i ca. 20 - 30 Min.
Så er der serveret!
aug 2008
Følger: 64 Følgere: 56 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.963
2-3 Gulerødder
4 skiver rugbrød
3-4 spsk vand
3-4 spsk havregryn
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 150
Hak gulerødderne små, ælt det hele godt sammen.
Rul dem i små kugler på stærrelse med en valnød.
Bag dem i ovnen 1,5 time.
Den ^ skal prøves.
aug 2008
Følger: 64 Følgere: 56 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.963
Du skal bruge havregryn, rugbrød og æblemos.
Hvis dine havregryn og dit rugbrød har overskredet udløbsdatoen, så kan du stadig bruge det, bare så længe der ikke er mug på det.
Jeg sjusser sig frem til, hvor meget af hver ingrediens de skal bruge. En tommelfingerregel er dog, at du skal ende med at have en let klistret masse, så æblemosen får havregryn og rugbrød til at hænge sammen.
Prøv dig frem med:
5 dl havregryn
1/3 af et rugbrød
3 dl æblemos
Først tager du en skål og fylder havregrynet i den. Så skal du smuldre rugbrødet i små stykker, og blandet det sammen med havregrynene. Til sidst hælder du dit æblemos i skålen, og blander det hele godt sammen. Brug hænderne, og mærk, om du kan forme små kugler af massen. Hvis den er for klistret, så hælder du mere havregryn eller rugbrød i. Hvis den derimod er for tør, og massen ikke rigtigt hænger sammen, så skal du fylde lidt mere æblemos i.
Kuglerne skal stilles på en bageplade i ovnen og bages ved 200 grader i 15-20 minutter - eller indtil kuglerne er gyldenbrune (hold godt øje med dem).
Husk at opbevare hestebolcherne i en lukket dåse.
~*Billige opskrifter*~
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside