{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
654 visninger | Oprettet:

Behold/giv væk - din mening? (hund) {{forumTopicSubject}}

Ja jeg har et dilemma som jeg længe har tænkt over, og nu vil jeg gerne have jeres mening.

Jeg har en schæfertæve på godt 2½ år, som pt bor hjemme hos mine forældre, som har en gård på landet med juletræsplantage. Jeg var nemlig pga. nogle grimme økonomiske hug og lidt fysiske skavanker, nødt til at starte på en ny uddannelse, og jeg kunne desværre ikke have min skønne Vega med, da jeg bor i en lille ungdomslejlighed på 20 m2 og er væk fra 7 morgen til 17-19 om aftenen (som regel).

Nu har jeg gået på skole i snart 1½ år, og er færdig til juni 2010. Jeg glæder mig til at komme ud og få et ordentligt arbejde og et godt sted at bo. Mit dilemme er bare, at jeg ikke aner hvad jeg skal gøre med Vega!!

Hun har jo boet hos mine forældre i lang tid nu, og hun er bestemt blevet min fars hund. Han har noget specielt med dyr, og min Vega elsker ham over alt på jorden! Hvis han går ud mens jeg er hjemme kan hun godt lige pive lidt til mig, men lægger sig ellers ud og venter på ham. Hun vil som regel heller ikke spise noget jeg giver hende når han ikke er hjemme.

Det gør lidt ondt på mig, men hvad kan man forvente når det er ham, der lufter hende og snakker med hende, og generelt er sammen med hende hele dagen lang (han er "hjemmegående" idet han arbejder i plantagen...).

Og jeg ved ikke hvad jeg skal stille op når jeg er færdig og finder et sted at bo. Jeg har virkelig tænkt meget på, at det vil være synd at fjerne hende fra mine forældre, fordi hun er så glad der og altid får rigeligt motion og frisk luft. Det er jo det ultimative hundeliv! Og hun er SÅ glad for min far. Jeg er en klar nr. 2 ;o) Og det har jeg for lænst accepteret nu, selvom det var svært at "finde sig i" i starten.

Hvad er din mening? Er det bedst at lade hende blive hvor hun er, nu hun har det så godt og har "adopteret" en ny <i>herre</i>..?

Der bliver ikke tale om at nogen andre end mine forældre tager hende, og hvis de ikke ønsker at beholde hende, er problemet jo løst, udover at jeg måske får en ulykkelig hund, men vil gerne lige have lidt styr på mine tanker og meninger inden jeg diskuterer dette med de gamle...
Overvejer kun at lade hende blive fordi jeg kan se hende regelmæssigt og fordi jeg elsker hende så højt :')


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Behold/giv væk - din mening? (hund)
Kommentér på:
Behold/giv væk - din mening? (hund)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce