{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.096 visninger | Oprettet:

Min ensomme kanin - aktivering {{forumTopicSubject}}

Efter jeg mistede min ene kanin er den anden jo blevet frygtelig ensom og mine forældre er ikke helt med på at vi skal have en ny. Hun er gået fra at være udekanin i et bur på 3,5*4 meter sammen med den anden til at være indekanin (hun gravede sig ud af det andet - højst sandsynligt fordi hun var blevet alene og manglede selvskab)
Hun kommer ud og løber rundt i stuen ligeså snart vi har mulighed for at have hende under opsyn dvs. alt fra 2 - 10 timer dagligt.
Hendes adfærd har ændret sig og hun har fået en del "unoder" bla. angriber hun når vi fylder madskålen op. Hun siger en høj brumme/knurre lyd og kommer farende og slår/river med forpoterne. Hun har ikke bidt endnu, men hun ser yderst arrig ud. Hun er heller ikke så glad for at hoppe rundt mere. Hun gnaver i alt og æder tapetet. Hun vil heller ikke fanges og jeg har lige brugt en halv time på at få hende tilbage i buret igen hvor hende og min anden kanin førhen hoppede tilbage af sig selv når jeg begyndte at gøre klar til natten (foder, hø, vand osv.)
Hun er løvehovede og hendes bur er 110*55 cm så der er lidt plads til noget legetøj derinde, men ikke for store ting. Hun får frugt hver dag, hø, friskt græs, vand, "müsli" foder (ikke piller) frugtgrene og self vand. Hun er ikke så glad for pap..
Har i nogen råd/ideer til hvordan man kan aktivere hende? Primært i buret som hun jo sidder i mange timer dagligt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min ensomme kanin - aktivering
  • #1   6. jul 2009 du kunne f. eks. tage hende op og side og nusse med hende, så hun blir måske lidt mere tryk.

    Min kusine er kaninavler og laver kaninhop og sådan, hun har fået mange af sådan nogen som bare var sure, og sprang på en når man fyldte madskålen op, hun nussede den så lidt (halv times tid eller sådan) og det gjord hun nhver dag måske en 2-5 gange, og så blev de meget glade for hende og kunne godt være alene.


  • #2   6. jul 2009 Hun bliver nusset meget af hele familien, men hun er jo vant til at være sammen med den anden og det stresser hende at den pludselig er væk..
    Men det er jo når hun sidder i buret hun mangler aktivering..


  • #3   6. jul 2009 nååår, hmm, ja så ved jeg ikke helt hvad man kan gøre /:

  • #4   6. jul 2009 Tina: masser af frugttræerog hun får en ny gren hver/hver anden dag, men hun flytter bare lidt rundt på den og gider ikke gnave i den..

Kommentér på:
Min ensomme kanin - aktivering

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce