{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Træ piller?
  • #1   20. aug 2008 Vi bruger træpiller herhjemme, og var også ved at regne på at bruge det til hestene osv. for noget tid siden. Det kan dog slet ikke hænge sammen. Kvaliteten på træpiller er MEGET forskellig, derfor kan det variere fra gang til gang du for leveret hvor meget du skal bruge. Den blilligste er sjældent den bedste, men det betyder så slet ikke at den dyreste er den bedste. Sommetider endda langt fra.

    Jeg vil ikke anbefale det. Træpiller er som roepiller, de suger vand (og er sikkert skide gode på et fadt underlag i boksen) , men spiser hesten nogle af dem svulmer de op på vej ned gennem spiserøret og hesten kan få problemer med at få luft. Mange siger så også det der med at '' hvis den spiser dem, gør den det kun en gang'' , <- det kan jo så forstås på to måder, ikke -.- .


  • #2   20. aug 2008 jeg bruger træpiller sammen med spåner, blander omkring 25 kg i spånerne på 14 dage, det giver en meget mere tør og lækker bund.

    Har også overvejet kun at bruge træpilller men som det allerede er nævnt er det alt for dyrt.


  • #3   20. aug 2008 Min ene hest er blevet "allergi hest" og jeg skal derfor finde ud af hvad der er af alternativer til halm, som også er til at betale.

  • #4   20. aug 2008 Okey, spånder er ikke så dyrt, hvis jeg skiftede fra spånder til halm ville jeg kun spare 55 kr pr måned, men det er selvfølgelig afhængi af hesten.

  • #5   20. aug 2008 Karina: Jeg synes du skal vælge spåner så. Det er en rimelig billig løsning, men du er nok nød til at købe det ved et firma der sælger spåner til brug i hestebokse, da du nok kan få dem mest støvfri der. Min den gamle pony gik også på spåner, vi købte dem selv og fandt ud af at de var billigst ved tømrermesteren, men det er nok ikke støvfrit nok til en allergi hest.

  • #6   20. aug 2008 Kender I noget til tørv eller hamp?

Kommentér på:
Træ piller?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce