{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
794 visninger | Oprettet:

hjælp min mig! {{forumTopicSubject}}

min drømme hest er blevet sindsyg. jeg kunnet at med ENok jeg har kunne ham ride ham uden bid og kunne springe på ham, men nu er han bleve´t farlig.
enok har altid været så sød og meget moden. han han altid været rolig, sød og har altid været nem at have med at gøre. inden sommerferien bukkede han mig af for første gang jeg var lige glad jeg faldt bare af og slog mig ikke, men siden der er han blevet frækker og frækker. han statede med at vende så vendte jeg ham bare om igen og dr var ingen ting men han blev ved og han bliver vilder og vilder han stjler når han ikke for sin vilje. jeg kan ikke ride ham alene i skoven mere. jeg kan ikke lave en volde på bane med ham uden han stejler. i søndags stejlede han så højt at jeg fald af. han løbt alt hvad han kunne i går der jeg red på ham og jeg kunnne ikke stoppe ham, han bukkede hele vejen og jeg faldt af, og det skete 2 gange.

han er bleve´t helt sindsyg han kaster mig af. jeg elsker ham så meget og ville ikke miste ham, men jeg er blevet bange for ham.

håber der er nogle der kan hjælpe mig???

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
hjælp min mig!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce