{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
865 visninger | Oprettet:

Lidt brok fra mig af :b {{forumTopicSubject}}

Jeg hader nogle ting:

1: de der reklamer der er på hg som hvis man lægger musen henover afspiller de en lyd, bliver tit mega bange hvis man er alene hjemme eller sådan noget :b Specielt den der Boing der var der en gang :b

2: Når jeg skal ride ned på rideskolen skal jeg ride forbi en hund, hvis jeg vil tage den letteste vej. Men hunden er knaldhamrende syg i hovedet! Den hader heste, og er tæt på at hoppe over hegnet når man rider forbi, engang havde de ladet lågen stå åben, og sprang på charlie, heldigt nok er Charlie så sikker at en bombe kunne gå af, og han ville ikke opfatte det, men hvis det var Omira havde jeg sikkert været stejlet af, og overladt til tilfældigheder. Nu rider jeg så med pisk hver gang jeg rider forbi, så hvis den kommer ud, smækker jeg den så hårdt. Jeg hader bare at man skal tænke over at om man nu overlever denne ridetur, eller om man bliver smidt af. Det er da også synd at man skal forsvare sig på den måde.

3: Folk der kører for tæt på. Jeg HADER de drenge der syntes at det er sjovt at skræmme hestene, så de gasser helt ned og er meget tæt på en, og når de så er på siden af en gasser de så op, og dytter og griner. Årh ha jeg bliver så sur! Det er sgu lidt farligt når man rider op af en 5 meter dyb grøft. Igen Charlie, min bombe pony er ligeglad, men det er nu også andre jeg tænker på.
Dem der så kører roligt uden om en elsker jeg godt nok smiley Og de mænd med traktorer der kører helt ud i siden og holder stille så man kan ride forbi. Jeg red engang ude på en vej, hvor alle biler var rare og kørte udenom mig, men så kom der er en bil helt op siden af mig, og kørte mega hurtigt, personen havde endag en hestetrailer med hest i, så man burde da at vide at det var knap så smart.

Eller dem der ser at hesten bliver bange, hvis der nu kommer forskellige ting fra forskellige retninger, at de så bare fræser forbi en fordi de er bange for at der sker deres bil noget. Det hjælper ihvertfald ikke.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lidt brok fra mig af :b
  • #2   6. jul 2009 jeg HADER at folk kører som bedstemødre forbi når jeg rider ude ved vejen, men det er nok fordi at min hest er idiotsikker (:

    og jeg hader at når de kører langsomt så er det fordi de er ved at brække nakken fordi det er jo en hest der går der på vejen, sådan en har vi aldrig set før, plejer at råbe til dem om de ikke lige vil ud og klappe dem eller have en tur. xD


Kommentér på:
Lidt brok fra mig af :b

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce