{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
761 visninger | Oprettet:

NU giver jeg snart op :S {{forumTopicSubject}}

ja som overskriften siger...

jeg arebejder på det her stutteri og har nu fået til opgav at tilride en lille 3'er pony.. han er super flink og har bare nogle super gange.. MEN


jeg er det ude ca 1 gang om ugen og passer ham.. han er 6 år nu og har siden han var 1 års plag stået på en mark med en hoppe pony. han er ikke så vand til mennesker og andet.. han er sadle van og trænse van men ikke rytter van..

han er super nervøs og setter sig på røven eller flygter ved det mindste.. han er ligegald!! nå jeg gå med ham i ridehuset og han syntes jeg er farlig af en eller anden mærkelig grundt( jeg gør ham intet ikke en gang ser på ham) så river han sig løs. han sider fulstendig på sin mund og han stikker bare af.. han galopre rund og vil ikke komme hen til mig også selv om jeg bare såt ved udgangen op af kanten og ser ned..

han ønsker ikke at være i mit selvskab kun på folden hvor han er tryk.. jeg accepter ikke min berøring på hans pels men jeg må gerne likke over ham på sadlen.. men rør jeg ham begynder han at bukke og stikkke af..

jeg har overvejet horsmanship men jeg kan jo ikke vinde hans tilid ved at komme hos ham 1 gang om ugen og de resterne dage stå han jo bare på folden.. han er virkelig bange for ALT og selv o´m jeg bruge TIMER på at vise ham og forberede og såvider så hjælper det bare ikke


her da jeg skulle rense hove på ham spakede han ud efter mig så sage jeg nej STILLE men bestem og så rørte jeg meget fordigtig hans bagpart forbi jeg skulle forbi og så satte han sig at bare fordi han var bange!!



nå vi stå på folden kommer han travende hen til mig og vrinsker og hun vil gerne nusse med mig og se hvad jeg laver.. men nå vi er ude for folden kan han bar intet!!


jeg opgiver han snart jeg kan jo ikke gøre noget med ham!!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  NU giver jeg snart op :S
Kommentér på:
NU giver jeg snart op :S

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce