{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
570 visninger | Oprettet:

Kropssprog {{forumTopicSubject}}

Her viser vi et lille eksempel på, hvordan kropssprog kan bruges i træning og ikke mindst hvor vigtigt det er, at man ved, hvad man laver.
Forkert kropssprog kan ødelægge træning og skabe meget store misforståelser.

Trine viser først, hvordan man kan få et føl til at føle tryghed og tillid til en person.
Ved blot at ændre sin gang, kan Trine få føllet til at skifte fra tryg til utryg og man ser tydeligt, at man også mister noget af tilliden.

https://youtu.be/8ZQyPnoYcy8


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kropssprog
  • #1   9. jul 2016 Jeg ser altså ikke noget utrygt føl, men et føl der ikke kan finde ud af hvad hun laver og flytter sig for ikke at blive ramt - den kommer jo gerne tilbage til hende og går ikke langt væk.

  • #2   9. jul 2016 Prøv at læs føllet - hoved, hals, krops vending og især måden den kommer tilbage på.
    Det er jo første gang den udsættes for en "forkert/provokerende" kropshandling.


  • #3   9. jul 2016 Jeg skal prøve at uddybe det lidt.

    Første gang Trine ændre skridt og føllet går væk, skifter Trine straks til at kalde føllet tilbage med kroppen og føllet kommer lidt forsigtigt tilbage.
    Anden gang flytter føllet sig lidt længere væk og indleder straks en overspringshandling (forklaring senere), hvor Trine straks "råber" med kropssprog "undskyld kom tilbage". Vi har jo ingen interesse i, at ødelægge vores tillid. Føllet kommer forsigtigt tilbage, men holder nu lidt mere afstand til Trine, da den er blevet usikker på hendes opførsel.
    Tredje gang, som er den mindst provokerende, flytter føllet sig stadig væk.
    Trine afslutter selvfølgelig med at genskabe tilliden.
    Hvis Trine ikke straks havde tilbudt føllet noget trygt, så ville det efter kort tid være gået tilbage til hoppen.

    Overspringshandling:
    Man se tit overspringshandlinger, hvis man kikker på en gruppe unge hingste, som "slås" på folden. De kan stejle op af hinanden og bid forben osv.
    Men hvis kampen på et tidspunkt begynder, at blive for vild, så vil ingen af hingstene trække sig og derved tabe ansigt. nej, pludselig, så skifter det fra kamp/leg til græsning. Det sker som ved at trykke på en knap og har det formål, at afbryde en situation, der er på vej ud af kontrol eller ubehagelig.
    Hesten udskyder altså en konflikt til et senere tidspunkt.


  • #4   10. jul 2016 Meget interessant! smiley Det er utroligt så mange ting man bliver opmærksom på når man begynder at undersøge deres kropssprog - og hvor meget man egentlig er gået glip af.
    Min mor var ude for en situation for mange år siden da vi havde et føl, en hingst. Hun var ude på folden og havde vidst snakket lidt med ham, og vender sig så om for at gå væk. Han "overfalder" hende, og rammer hende i ryggen med forknæene og hun vælter lige så lang hun er smiley Der skete ikke noget andet end at føllet blev forskrækket og ikke gjorde det igen. Kan han have set hendes opførsel som en invitation til leg?


Kommentér på:
Kropssprog

Annonce