{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.468 visninger | Oprettet:

Tanker om "blandet kødgryde" *mad* {{forumTopicSubject}}

Jeg har gået og tumlet lidt med en ide om en alt-mulig-gryderet.

Jeg kan virkelig godt lide tanken om en kæmpe grydefuld sammenkogt ret, så man både kan komme noget i fryseren og have mad til nogle dage, som bare skal varmes op. sidst blev det en kæmpe portion lasagne (mums )

Kan man få en velsmagende ret ud af at blande forskellige ting:

kødtyper som f.eks.:
gris, ko, fjerkræ, lam, hest (jeg spiser hest, og synes det er lækkert - det tilberedes ligesom oksekød).

Grove grønsager som f.eks.:
gulerødder, løg, porrer, pastinak, persillerødder, knoldselleri, blomkål, broccoli, hvidkål.

Hvilken type sauce ville binde tingene godt sammen?
tomat? karry? "bouillon"?

Hvilke krydderier kunne passe ind?

Som tilbehør tænker jeg noget så almindeligt som ris, pasta eller kartofler...

Er mine tanker helt ude i skoven?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tanker om "blandet kødgryde" *mad*
Kommentér på:
Tanker om "blandet kødgryde" *mad*

Annonce