Tanker om "blandet kødgryde" *mad* {{forumTopicSubject}}
Jeg har gået og tumlet lidt med en ide om en alt-mulig-gryderet.
Jeg kan virkelig godt lide tanken om en kæmpe grydefuld sammenkogt ret, så man både kan komme noget i fryseren og have mad til nogle dage, som bare skal varmes op. sidst blev det en kæmpe portion lasagne (mums )
Kan man få en velsmagende ret ud af at blande forskellige ting:
kødtyper som f.eks.:
gris, ko, fjerkræ, lam, hest (jeg spiser hest, og synes det er lækkert - det tilberedes ligesom oksekød).
Grove grønsager som f.eks.:
gulerødder, løg, porrer, pastinak, persillerødder, knoldselleri, blomkål, broccoli, hvidkål.
Hvilken type sauce ville binde tingene godt sammen?
tomat? karry? "bouillon"?
Hvilke krydderier kunne passe ind?
Som tilbehør tænker jeg noget så almindeligt som ris, pasta eller kartofler...
Er mine tanker helt ude i skoven?
jun 2008
Følger: 63 Følgere: 80 Heste: 4 Emner: 260 Svar: 3.245
Jeg har før lavet det med bare ris, kylling, majs og en masse karrykrydderi. Det smagte virkelig godt!
Senere har vi så prøvet med kylling, oksekød, svinekød krydret med chili og paprika og så med tomatsovs - det smagte som himlen! Det var en smule stærkt, men hold da kæft, man kom til at spise alt for meget fordi det smagte så godt!
sep 2005
Følger: 57 Følgere: 54 Heste: 12 Emner: 9 Svar: 998
feb 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Emner: 75 Svar: 332
Det var lige, hvad jeg manglede
maj 2004
Følger: 89 Følgere: 84 Heste: 1 Emner: 75 Svar: 2.598
Det var faktisk denne opskrift hvor jeg selv tilsatte noget mere... Kan nemt spises med ris eller pasta http://www.maduniverset.dk/opskrift.php/7987/Gryderetter-opskrifter/Gryderet-til-gaester
maj 2004
Følger: 89 Følgere: 84 Heste: 1 Emner: 75 Svar: 2.598
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=623
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=26083
feb 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Emner: 75 Svar: 332
Tusind tak!
Tanker om "blandet kødgryde" *mad*