{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.737 visninger | Oprettet:

Det store dilemma, hvem skal DØ?? :o) {{forumTopicSubject}}

Hej HG smiley
- lavede lige en "sjov" opgave i dag i samfundsfag.
Prøv at tage stilling til det store dilemma. Jeg kan sige det er rigtig SVÆRT, men prøv, der er ikke noget facit.. smiley

Du er medlem af politiets specialafdeling, og er udsendt til Blokhus i forbindelse med en særlig opgave, hvor en gruppe turister er indespærret i en bunker tæt ved stranden. Bunkeren er styrtet sammen, og samtidig strømmer der vand ind, således at den i løbet af kort tid vil blive oversvømmet, og eventuelt indespærrede vil med sikkerhed drukne. Der er sendt bud efter specielt redningsudstyr, der vil komme om ca. 1 time. Når redningsudstyret kommer vil de indespærrede kunne redes ud en efter en. Dog vil bunkeren blive oversvømmet inden alle er redet.
I har telefonisk kontakt med gruppen af turister, der ved, at de er i en meget farlig situation og endvidere, at de ikke alle kan blive reddet ud. Gruppen vil ikke bestemme hvilken rækkefølge de skal reddes ud i, så derfor er I tvunget til at lave en prioteret rækkefølge (ikke alle overlever).


De indespærrede er:

TOVE: 34 år gammel og hjemmegående husmor. Hun har 4 børn mellem 7 måneder og 8 årog bor i en stor villa i Hasseris i Aalborg og kan lide at shoppe og lave mad. De sidste to måneder har hun haft en hed affære med Kurt, som også er blandt de indespærrede. Hun overvejer at forlade mand og børn og tage med Kurt til Spanien.

BIRTHE: 63år gammel, netop gået på pension efter et langt liv som kontorassistent. Birthes mand døde pludseligt for en måned siden, men hun er selv rask og rørig. Hun har glædet sig til at blive pensionist og har planer for at rejse en masse. Desuden skal hendes fritid bruges på golf, stavgang samt de tre børnebørn Viktor (7 år), Bertram (5 år), Olivia (4 år). De har kun hende tilbage af deres bedste forældre.

PREBEN: 48 år gammel. Han er ugift og bruger meget tid på sit arbejde i NytNovo Nordisk. Han forsker i kræftbehandling, og vil i løbet af få måneder have udviklet en vaccine, der kan forebygge alle kræftsygdomme. Preben er desuden aktiv pædofil.

MUSTAFA: 20 år gammel og fundamentalistisk muslim. Mustafa kommer fra en lille landsby i Tyrkiet og har aldrig gået i skole. Han arbejder som medhjælper på en gård. Han skal giftes med sin 16-årige kusine som går i gymnasiet og har planer om at læse psykologi. Mustafa er dog fast besluttet på, at hans kone skal være i hjemmet, og lave mad, føde børn og i det hele taget opføre sig ordentligt.

MARY: 38 år og kronprinsens kone. Mary er en dygtig designer, Danmarks nye heltinde og desuden interesserer hun sig for heste og er mor til to børn med lange navne.

TAGE: 30 år gammel og arbejdsløs. Han fik aldrig en uddannelse, fordi han som ung røg ind i et stofmisbrug. Tage er ofte blevet behandlet for sit misbrug uden det har hjulpet, dog har han i forbindelse med et ophold på et behandlingshjem brugt meget tid på at male og for nylig udtalte en international kunstekspert, at Tage er det største danske talent nogensinde, og vil komme på højde med kendte malere som Picasso og Van Gogh.

KURT: 37 år gammel brugtvognsforhandler, der har tjent en formue på at sælge biler af dårlig kvalitet. Desuden har han haft forbindelser til rockergruppen Hells Angels, men er faldet i unåde, og de truer ham nu på livet. Kurt er fornylig blevet genfødt kristen, og har indset at han har spildt sit liv, og har derfor bestemt sig for at starte på en frisk i Spanien, hvor han vil oprette et børnehjem for forældreløse børn.

ELSE: 8 år og går i anden klasse. Hun er født med et handicap, der gør at hun sidder i kørestol og kræver 24 timers pleje. Else vil sandsynligvis dø af sit handicap inden hun bliver 12 år.

SANNE: 21 år og studerende og gravid. Hun ved ikke hvem faren er, men tror det er en amerikansk
soldat hun mødte i byen for at halvt år siden. Samtidig med at Sanne blev gravid fik hun konstateret HIV. Der er 50% chance for at hendes barn bliver født med HIV. Sanne er desuden Elses plejer.


<b> *** Lav din egen liste med rækkefølgen for, hvordan de indespærrede skal reddes***
eks på liste (og eks på navne):

1) Ib
2) Poul
3) Jessica
4) Elena
osv. op til ni

<i> OBS: IKKE ALLE OVERLEVER!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det store dilemma, hvem skal DØ?? :o)
Kommentér på:
Det store dilemma, hvem skal DØ?? :o)

Annonce