{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.438 visninger | Oprettet:

Hvordan fletter man en PERFEKT "hingstefletning"? {{forumTopicSubject}}

Ja, min pintohoppe skal stilles til kåring i enten 2014 eller 2015 i Dansk Pinto Forbund, og hun har altså SÅ dejlig lang en man, så vil så nødigt klippe den kort smiley
Har så fundet ud af at jeg kan flette den op i en såkaldt "hingstefletning", og det er så her mit problem starter.

Hvordan laver man den PERFEKTE hingstefletning? Det skal ikke være en der hænger halvt ned af hendes hals, den skal ligge (så absolut godt som muligt) på halskammen, og så skal den selvfølgeligt blive liggende deroppe uden den begynder at "trævle op" og "gå ud af sig selv".

Så er der nogen der har nogle guides til hvordan man gør? Syntes jeg har fundet nogle guides på youtube, men det har været til hvordan man fletter en belgiers/shires, altså hvordan man fletter en man med bånd/bast.

Har læst et sted for noget tid siden at man skulle flette fra den "forkerte" side, altså den side hvor manen ikke ligger, men passer det?
Og at den skulle flettes "omvendt", altså at den flettes under og ikke over som man plejer at gøre - hvordan fletter man under?

Og er det bedst at bruge elastikker som "fæstninger" eller skal den syes, altså for at få den til at holde bedst muligt (og se pænest ud).

...Og ja, der er laaaaaaang tid til kåringen, I know, men jeg skal lære at flette den (og noget skal man jo bruge den kolde, mørke vinter på ;)), og så skal ponyen alligevel lære at stå stille til sådan noget (hader når ponyer/heste slår konstant med hovedet når man skal flette).

Lige for at illustrere hvad jeg mener:

Den skal ikke ligne følgende:

(link fjernet)
http://www.wendy.dk/Netstar/StarCommunity/Modules/ImageGallery/Thumbnails/65/423265/86828_246269.jpg

Det skulle gerne komme så tæt på dette som muligt:

http://andalusianworld.com/blog/wp-content/uploads/2013/02/braid51.png
http://www.horsegroomingsupplies.com/horse-forums/attachments/horse-grooming/2769-braiding-long-mane-for-english-help-andibraid.jpg
http://www.elysianfieldsranch.com/images/RitzHS2.jpg

Jeg ved godt at det klart kommer mest an på mine evner til at flette, men nogle metoder MÅ være bedre end andre til dette smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvordan fletter man en PERFEKT "hingstefletning"?
Kommentér på:
Hvordan fletter man en PERFEKT "hingstefletning"?

Annonce