{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.429 visninger | Oprettet:

"stokhalt hest på 9 dag" - opdatering. {{forumTopicSubject}}

Iha, er så lykkelig lige pt. smiley

Jeg lavede for nogle uger siden og dage siden, flere indlæg om Jasmins halthed og vi kom frem til noget griffelbens noget.

Vi har i dag haft dyrlægen ud og tage røngtenbilleder af både has, kode og pibe/griffelben, samt mønstre og tjekke hende bagi.

Alt så rigtig fint ud og ingen brud, det eneste hun havde var huden som var hævet og infektion i såret. Hun var dog stadig meget halt, men dyrlægen sagde at Jasmin er meget "ømfølsom" eller hvad man nu kan kalde det - hun overreagerer lidt, er lidt mere passelig.

Vi snakkede om at brunst nok var tilfældet, for det passede godt med at dagen hvor hun fik første sår var hun på vej i brunst og anden gang fik hun også såret mens hun var i brunst(hun fik nyt sår her forleden...) og hegnet var ødelagt, så hun har sikkert sparket lidt ud og fået hegnet i benet og skåret sig.

Hun var meget lang bag i og skal næste gang syes.

Så nu har vi aftalt med dyrlægen at hun bliver syet og skal gå med staldbandager(bot) om natten og en lille bandage i fold tiden, hvor hun også skal gå alene sammen med en anden rolig hest.

Nu kommer hun på medicin og i næste uge skal vi ringe og fortælle hvordan det går og så skal vi finde en dato for hvornår hun kommer ud igen i næste uge og scanne stræksenen hvis det ikke er bedre og sy hende. Er der intet og hun er fit for fight igen, så begynder vi genoptræning i næste uge.

Er simpelhen så glad at der ingen brud er og at hvad end det er, så skal hun nok blive rask smiley Glæder mig bare sååå meget og er så lykkelig for at der ikke er noget i vejen som er hammeralvorligt.

Nu krydser vi fingre for at stræksenen ikke er "smadret" og det bare er slaget og en øm hud når det strækkes. Dyrlægen synes også scenen føltes meget bevægelig og helt i orden.

I dag er virkelig 12-12-12. Hun kom ved 12 tiden, så bedre kunne det da bare ikke blive!! smiley

Andre der har lidt lykkelige historier?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  "stokhalt hest på 9 dag" - opdatering.
  • #1   12. dec 2012 Ja det er så! smiley Vi tog fra mange vinkler, så alt er dækket ind og vi fortalte hende om en knæklyd, hvor hun så tjekkede hasen. Fra 2 vinkler var der en lille bitte smule uldent i et led, mens fra de to andre var der intet - så der blev konstateret = ingen spat!! Hvilket også bare er dejligt at udelukke smiley

    Ævævæv smiley Er det på fold det er sket? Eller? Det lyder da ihvertfald træls og ubehagligt...!!


  • #2   12. dec 2012 Åhh hvor godt!! smiley
    Vi er i gang med genoptræning af min part Gero, hvilket vi har været i snart 2-3 måneder, da der er sket alt muligt ind i mellem.. Og i mandags måtte vi trave for første gang! smiley *happy*


  • #4   12. dec 2012 Det er da bare skønt at høre... Håber hun bliver fit for fight igen nu smiley

  • #5   12. dec 2012 Dyrlægen havde kun røngtenapparat med denne gang pga. os og fordi vi troede den sad tæt på griffelbenet, hvilket den også gør, men sidder tættere/på piben og stræksenen. Og hun kan alligevel ikke scanne og se når der er sår i vejen smiley

  • #6   12. dec 2012 Og ja jeg håber også bare hun er fit for fight snart. Dyrlægen var ihvertfald positiv og lød mest på at det bare var betændelse og huden og underhuden som var øm og ubehaglig, hvilket er helt forståelig.

    - Hun kan forresten først scanne når sårene er helet, hvilket vi har fået iflommarotisk eller et andet mærkelig ord, medicin og antibiotika i pulver til at lindre og hele smiley


  • #7   17. dec 2012 Det er bare altid træls at gå og have en halt hest og se hvad der skal ske... ævæv.. Men hvor er det godt at høre, at det er et forholdsvis 'mildt' tilfælde smiley



Kommentér på:
"stokhalt hest på 9 dag" - opdatering.

Annonce