{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
579 visninger | Oprettet:

Folk der er blevet slettet.. {{forumTopicSubject}}

Har i lagt mærke til at det lader til at Anna Vestergård!, Stephanie! samt Mette L er væk igen??..
Mon det kunne have noget at gøre med at de er blevet sporet og evt. oprettet fra den samme computer???..
Ihvertfald virker det da sjovt at de alle 3 er væk samtidigt.. Måske skulle man overveje om man ikke bare skulle afvise dem hvis de prøver at oprette sig igen.. Der må jo tydeligvis være noget galt, siden de er blevet slettet, skulle man mene..
Måske galleri-menneskerne lige kunne blande sig lidt i denne tråd????
Mvh. Michael


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Folk der er blevet slettet..
  • #1   11. feb 2005 byder heller ikke mette L velkommen igen...

  • #2   11. feb 2005 Det er hende med en New Forest, der hedder Prins... Hun har i laaaang tid opført sig ikke særlig heldigt.. Det var dog lige vendt på en tallerken i de sidste par dage, men derimod var der "andre" der overtog "hade-rollen" fra hende.. Andre, som er bevist falske, og det er vist snart en almén opfattelse at disse andre måske var oprettet af den selvsamme person, udelukkende for at "beskytte" sit eget navn og sin konto... Om dette så er tilfældet kan man jo kun gisne om, men ihvertfald virker det ret mystisk at de bliver slettet samtidigt, hvis IKKE der var en sammenhæng...
    Hestegalleriet har jo garanteret en mulighed for at se hvilken IP og dermed computer, der knytter sig til hver enkelt kommentar, og er kommentareren fra disse personer kommet fr den samme computer er der jo ihvertfald noget der ikke stemmer...
    Men igen, jeg ved ingenting om, om det er tilfældet..
    Mvh. Michael


  • #8   11. feb 2005 Nadja> Lige præcis den detalje med at Charlotte skulle sige undskyld til Mette faldt jeg også over som værende ret underlig, da det jo ikke kommer dem ved IRL, og netop den lille detalje styrker jo bare idéen om at det er samme person.. Så sent som i går blev der slettet en kommentar fra "Anna Vestergård!" til Charlotte, hvori der stod: "1 til dig, indtil du siger undskyld til Mette" var det vist.. Måske ikke helt ordret.. Men i går da alt det her Anna-halløj gik i gang, forsvandt kommentaren pludseligt???
    Og nemlig også den del med det der udråbstegn, samt den ting at flere af disse profiler skriver med eksakt samme ordlyd, f.eks "Og 3 er godt betalt for din pony" virker også ret underligt, da det mest lyder som en muggen ig misundelig persons udtalelse, og ikke mindst når kommentarerne er fyldt med vrede udråbstegn..
    Nu må vi så bare håbe at visse folk kan tænke sig bare en lille-bitte smule om, og ikke bare byde velkommen igen til alt, men måske liiige slå bremserne i og se om det nu også er reelt nok at gøre..
    Nu må vi så bare håbe at oprydningen fortsætter, og resten af de falske også ryger ud.. Der er jo stadig mange herinde..


Kommentér på:
Folk der er blevet slettet..

Annonce