{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
769 visninger | Oprettet:

Teori for børn {{forumTopicSubject}}

Ja jeg er då uheldig at jeg er blevet syg, så min undervisning bliver i morgen teori.

Eleverne er mellem 3 og 11 år og delt i 3 hold.

tænker hold 1 hvor de er 8-11 bliver lidt mere anatomisk, først i rytterstuen også går vi i stalden og peger og fortæller.

Hold 2 består af 2 piger på 6 på ca, hvor den ene er opvokset i heste hjem og den anden næsten lige startet, her tænker jeg en snak om de forskellige striglere og brugen, samt lidt overordnet anatomi.

Det sidste hold består af 2 søstre på 3 og 5, her tænker jeg igen striglere og så at trække og binde korrekt.

Hvad tænker i om det, og er der mon nogle der har den gamle ridemærkebog, hvor der er en oversigt over samtlige striglere med navne, kan ikke finde min nemlig.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Teori for børn
  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 41 Emner: 131 Svar: 8.703
    #1   29. jan 2018 nu bliver jeg nok upopulær, Men hvis jeg som forældre betaler for at mat barn kan have en hest at ride på, så ville jeg også forvente at hun fik den ridetime der er betalt for - og ikke bare teori. smiley

    Nu ved jeg selvfølgelig ikke om der er tale om rideskole, eller privat undervisning, men er der tale om rideskole, hvor eleverne låner en pony af rideskolen, så betaler forældrene jo en ekstra pris for lån af ponyen. Og Derfor vil mange forældre blive jævnt trætte af at betale for en produkt de ikke kan få.


    Dermed ikke sagt at teori er en god ide - for det er det bestemt, og en vigtig del af det at ride, Men om du kan opretholde fokus på nogle børn, som nok har set rigtig meget frem til at ride, har jeg min tvivl om.

    Men nu hvor der ikke er andre muligheder, så tænker jeg at alfa omega er at hestene bliver en del af teorien, lige fra start, så de ikke mister for meget kontakt.

    Jeg ved ikke hvad der kunne interessere børn i den alders gruppe, for jeg kan ærlig talt ikke huske havd man vidste og ikke vidste. smiley


  • #2   29. jan 2018 Det er heldigvis noget rideskolen, har besluttet at vi som undervisere selv må styre og de bakker op omkring dette.

    Jeg har undervist i 2,5 år og det bliver første gang de skal have teori.

    Har selv haft tanken og derfor har jeg sendt en sms ud til forældrene og heldigvis bakker mange op om det.

    Jeg har allerede i julen luftet ideen med de ældre piger, då især et par stykker spørger meget ind i undervisningen og så synes jeg det er nemmere at tage en dag.


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 41 Emner: 131 Svar: 8.703
    #3   29. jan 2018 Stutteri: fornuftigt at have luftet det med forældrene smiley

    Jeg tænker, hvad med at lave et eller andet hyggeligt hesterelateret med de mellemste/yngste?

    Hvad med at lærer de mindste at strigle hestene ordentligt, mens at du fortæller i rækkefølge om de forskellige strigler?
    og samtidig kommer med lidt praktisk om hvorfor det er vigtigt at f.eks. gjordleje er frit?

    skifter underlag på elevponyernes sadler?

    Og ved de mellemste kan man måske tilfølge lidt anatomi, i form af hoved, mund, ører, bagpart, forben/bagben, også lade dem strigle det område du fortæller om smiley


  • #4   29. jan 2018 Ja det var også lidt det jeg havde i tankerne, også de lidt større med hvor knæ osv sidder også.

  • #5   29. jan 2018 Har selv undervist børn i den alder flere gange, og det har godtnok været tungt med interesse for decideret teori. Jeg ville også helt klart fokusere på at lade dem strigle og rense Hove og lære dem at gøre det korrekt, samt evt opsadling. Det plejer at være konkret nok, til at de kan overskue det.
    Alternativt trække elevponyerne ud en af gangen og snakke farver, aftegn, race osv for den enkelte pony.
    Gør det så konkret som muligt og ikke en masse papir og snak


  • #6   29. jan 2018 regnede heller ikke med papir da det primært bliver i stalden.

    Jeg ville gerne de bare skulle have redet, men det kræver at jeg kan løbe med børnene og får jeg pulsen op så får jeg hosteanfald.


  • #7   29. jan 2018 Jeg synes det er FANTASTISK at lave teoritimer på riseskolehold. Det var noget jeg savnede meget i min barndom. Den gennemsnitlige rytter ved alt for lidt, hvilket både er en trussel mod hestevelfærden og rytterens egen sikkerhed.
    Jeg ved dog ikke hvad man underviser så unge børn i, dem har jeg ikke selv så meget erfaring med.


  • #8   29. jan 2018 Jeg husker lige at på Horse in Harmony rideskolen satte de post-it's på hesten hvor der stod hvad de forskellige kropsdele hed.

  • #9   29. jan 2018 Hos os i Norge (på den rideskole jeg gik) var der obligatorisk med et strigle kursus.. smiley jeg har i et andet emne her inde for nogle år siden skrevet op den korrekte rækkefølge ift brugen af strigler smiley hvis jeg husker det, kan jeg i morgen se om jeg kan tage et billede af den korrekte rækkefølge af de strigler jeg har smiley

    Mvh TT


  • #10   29. jan 2018 ellers må jeg lige i ridemærkebogen på rideklubben inden og dobbeltjekke smiley

Kommentér på:
Teori for børn

Annonce