{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
400 visninger | Oprettet:

trælst valg! {{forumTopicSubject}}

Hej trav elskerer smiley

Jeg står desværre i det problem at min traver er MEGET svær at holde huld på, jeg er 17, og skal selv betale ALT hvad hestene skal have. Jeg har udover Min traver en shetter som jo ikke spiser så meget, men han skal jo også have mad.

Så har egentlig besluttet mig for at han ikke burde være her hos mig når jeg ikke har penge til at fodre ham med. Og han er ikke så køn at se på for tiden på trods af at jeg pumper penge i alt hans foder.

MEN problemet er jo så at Mike var kastebold før jeg fik ham, og jeg ønsker ikke at han bliver det igen. Men så bliver sal meget svært. For hvem gider ham en umættelige, altid tynd, skovturs hest, som generalt ikke stoler på andre end mig. Det tog mig knap et år at få ham til at stole på mig og omvendt.

Og så er der jo slagtning. PUHA bare tanken, gør mig trist. Men på den anden side sikre jeg mig jo at han får fred at han aldrig mere bliver kastebold.

Er i dyb krise.

Så hvad ville i have gjort, hvis i stod i mine sko?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  trælst valg!
  • #2   14. jul 2011 Det er skam prøvet. Lige nu kører han på dyrlægens foderplan og ja det hjælper ikke. Og ja jeg synes squ det er ved at blive synd for ham, og jeg er ved at gå ned. Det er hårdt at se sin hest tynd hele tiden og jeg har altså ikke så mange penge at gøre brug af.

  • #3   14. jul 2011 hejsa.. jeg har lige kigget din hest profil og set billedet fra i år.. og han er ikke tynd han er bare en meget smald bygget hest som er meget typisk for traver.... jeg syntes forresten at han er en flot hest...:-)

  • #4   14. jul 2011 undskyld mig..
    men de billeder med ham, hvor du skriver år 2011
    Der er han BESTEMT ikke så tynd, som du får det til at lyde som.
    En traver er tynd, det ligger i racen.. grunden til det er, at de er vant til at bruge så meget energi på en bane, at de taber deres KG hurtige, og med det samme de får foder, kan det smides hurtigt igen, og dette gælder burde dem der ER under kørsel nu, eller ikke, det ligger i racen.

    Og desuden, så evt. få ham på en fold, hvor der er MEGET græs.
    Det gjorde min i ca. 1 måned. så sagde min ridelærer som er berider ''hvor er han dog blevet flot, efter at få alt det græs fra folden'' og det har hjulpet meget ((o:

    men nu står min ude 24/7 her om sommeren, og jeg giver ham udover græs, også en MASSE æbler, gulerødder, godbidder osv. og pt. står han stadig med kraftfoder 1 gang dagligt, men er fordi, at det nye sted, er der ikke så meget græs mere.

    MVH Jeanett & Lucky Beach<3


  • #5   14. jul 2011 nu siger i at i har set billederne på hans profil. Og ja det kan slet ikke beskrive hvordan han ser ud nu. Jeg ved godt travere er smalle med de burde da ikke være SÅ smalle. Men når han så ser fin ud, så rider jeg ham let og VUPTI står jeg med en hest der skind og ben.

  • #6   14. jul 2011 fordel foderet over mange små portioner i løbet af dagen. en hestemave kan ikke optage ret store mængder ad gangen, så alt hvad du giver ud over det den kan optage kører lige igennem.

  • #7   15. jul 2011 Vil holde med de andre at han bestemt på ingen måde er for tynd... Men det hjælper dig jo ikke ret meget, hvis du ikke har råd til at fodre ham som du gør nu....

    Jeg tror ikke at jeg ville kunne aflive min hest, fordi jeg ikke havde råd til at fodre på ham.. Jeg ville sælge, og sælge billigt, for ikke at sige give væk, til en der var indforstået med hans tillidsproblemer og som var villigt til at skrive under på en kontrakt, hvor der står, at det er blivende hjem, og at du skal have budet først, til samme pris som de gav, i tilfælde af at han engang skal sælges...

    Hvis du er villig til at prøve noget andet foder, så kan jeg varmt anbefalde trotting cubes fra brogaarden. Min hest var sygeligt tynd pga smerter i ryggen, og dette foder gjorde ham godt... Det koster 140kr for en sæk, og man bruger cirka 3 på en måned...


Kommentér på:
trælst valg!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce