{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
973 visninger | Oprettet:

Blev jaget ud af min lejlighed {{forumTopicSubject}}

Ja det var hvad der skete sent i går aftes. Ville ud og lave en kop the og da jeg står og roder i skabet, blev et grydelåg skubbet ned i håndvasken. Jeg stod ca en meter fra, så det kunne på ingen måde være mig som det var forårsaget af.
jeg blev lidt nervøs og bad mine "guider" om at beskytte mig men fik ikke noget svar. Følte hele tiden at jeg var overvåget og at jeg skulle ud af min lejlighed og at det ikke kunne gå for hurtigt. Da jeg ikke fik svar, blev jeg meget underligt tilpas og skyndte mig at ringe min veninde op. Idét jeg skal til at ringe får jeg den grummeste følelse i kroppen og pludselig suser en sort skikkelse forbi mine fødder samtidig med at jeg får et jag i kroppen, nærmest som at få stød af et stødhegn. Kan mærke at der står en bag mig og prøvet at skubbe mig mod hoveddøren.
Jeg vender mig om for at gå ind i stuen og hente mine sko, og da jeg er på vej derind er det som om at noget hiver i mig bagfra og det blev meget tungt at flytte sine ben. Da jeg har fået mine sko på og går ud mod døren, råber min veninde som jeg stadig har i røret, "hvad fanden var det?!", og jeg aner ik hvad hun taler om,. Så sagde hun at min stemme forsvandt i ca 5 sek i telefonen og blev erstattet af en ubehagelig skrigende lyd.
Jeg fik benene på nakken og skyndte mig ud af lejligheden og blev ude i halvanden time til min ekskæreste kom og blev sammen med mig resten af aftenen.

Igår var jeg så chokeret at jeg ikke fik tænkt situationen igennem. Men idag er jeg noget mere klar i hovedet og jeg er kommet frem til at grunden til at min guide ikke svarede mig var fordi at skikkelsen som jeg så rent faktisk var min guide og at det var den der havde forsøgt at fortælle mig at jeg skulle ud af min lejlighed og at det ikke kunne gå for hurtigt.
Hvorfor jeg skulle ud ved jeg ikke endnu, men det vil jeg prøve at finde ud af. Kan være der har været en psykopat der har gået rundt og banket på dørene, at mit tv var brændt eller måske et tegn til mig om at jeg burde flytte. Jeg ved det sgu ikke, men skræmt blev jeg!
Har aldrig rigtig ladet mig skræmme af sådan nogle ting, fordi jeg godt ved der ikke er noget eller nogle der vil mig ondt, men den her oplevelse var godt nok vild!
Puha, havde lige brug for at komme af med det smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Blev jaget ud af min lejlighed
Kommentér på:
Blev jaget ud af min lejlighed

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce