{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.080 visninger | Oprettet:

Da jeg mødte mit idol xD {{forumTopicSubject}}

Hej.

Ja jeg har jo været så heldig at møde mit store idol 2 gange og det vil jeg meget gerne fortælle jer om hvis i har lyst.

Sidste år i december, eller forrige år... 2009. Der var jeg en tur i London fordi min veninde Jennifar havde skaffet billetter til Robbie Williams første koncert som" sanger" efter han var kommet tilbage fra detoxing osv... Nå men min veninde har arbejdet for Robbie (og gør igen nu) jeg regnede med vi bare skulle til koncert men hun går så midt under koncerten og jeg er sådan... øv. Hun SMS'er mig så om jeg ikke gider komme udenfor og møde hende der efter og jojo. Så går jeg ud og mødes med hende og vi går så om (opdager jeg) backstage fordi hun åbenbart skal til møde omkring fremtidig arbejde. jeg sidder så i rum med Robbie, Ayda (hans kone) Jack (producer) og Jennifar i ca 1 time hvor de bare snakkr.

Jeg snakker dog mest med Ayda fordi de andre snakkede arbejde. Men NEJ hvor var det en VILD oplevelse. Fik også snakket lidt med Robbie og fik fortalt ham en masse ting om hvorfor hans musik betød så meget og jeg fik 2 kraaam af ham :o) Det var en total syret oplevelse som jeg stadig jubler over!

Så iår D. 4 december er TT i tivoli , igen er Jennifar med og vi mødes bagefter udenfor et hotel. Men Jennifar som jo er både flabet og irriterende vælger at vi istedet for at gå heeele vejen op på 5. sal på hotellet for at gå rundt og ned i en "baghave". "Bare" hopper over hegnet bagved som er ca. 1½ meter højt. Det gør vi så, og jeg kravler først. Jeg når så LIGE over hegnet og ser at Robbie og 2 andre fra TT står og ryger og der står jeg jo så sådan lidt."Øhm... Hello!" imens jeg venter på Jennifar kommer over så de kan se jeg ikke er en forbryder xD. Heldigvis kom hun ret hurtigt.

Der fik jeg kun lige snakket kort med dem, for de skulle videre med fly. Men et kram blev det til og en lille samtale!

Hvor var det stort... Ville bare lige dele det med jer, for er stadig helt i skyerne over det! Og det bekræftede virkeligt for mig at dét at have brugt 10år af sit liv på dens mand musik IKKE har været spildt!

Tak fordi i læste med smiley

Og nej xD jeg har ingen billeder af mig og ham, er blevet spurgt 10000 gange. For det første ejer jeg ikke fan billeder af NOGEN for syntes det er så akavet. For det andet var første gang jo et buisness møde så syntes det var akavet og anden gang var det et 5min møde max med sure vagter :S! But next time peeps 8D


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Da jeg mødte mit idol xD
Kommentér på:
Da jeg mødte mit idol xD

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce