{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Føl og fold
  • #1   13. maj 2013 Hejsa.. mit føl var 4dage da han kom ud hele dagen, dvs 12-14timer og 10dage da de sov ude hele natten smiley Han er nu 13dage gammel og klare det til UG.

    Grime dag 1..

    Rider ikke endnu på hoppen, men vil da træne ham imens hoppen først er på stald feks i boksen ved siden af smiley bliver "ordnet" på gangen og derefter trække hoppen ud 5-10 min derefter 20 min osv forlænge tiden de er fra hinanden smiley DETTE er over nogle dage/uger


  • #3   13. maj 2013 okay super tak for hjælpen smiley

  • #4   13. maj 2013 Vores hopper foler i løsdrift, og kommer ikke i boks medmindre der er en eller anden speciel grund til det.

  • #5   13. maj 2013 jeg ved ikke om det bare er mig, som er rigtigt bange for mit føl og hegn.
    self, tror jeg at min hoppe vil passe på føllet, men alligevel smiley



  • #6   13. maj 2013 Hvis du har ordentligt hegn burde det ikke være noget problem. Ud af 17 føl har vi ikke haft nogen der er kommet igennem hegnet ved en fejl, uden mor.

    Men hvorfor skulle det være bedre at vente med at have føllet ude i forhold til hegnet? Det er da i øvrigt sundt for både hoppe og føl at komme ud.


  • #7   13. maj 2013 ja jeg ved det, og jeg har også haft 4 føl, men jeg alligevel bange..

  • #9   13. maj 2013 Mit føl har fået grime på samme dag det er født.

    Første gang han var ude var i ridehallen og dagen efter på folden, hvor han så styrtede lige ind i hegnet, meeeen da han mærkede stød, så kom han da nok lige tilbage, og har ikke været i nærheden siden (bortset lige fra den dag, der var en der ikke var så opmærksom på hans størrelse og havde taget den nederste tråd af leddet, så han kunne gå under smiley )

    Mht. til længden af fold tid, så er mit føl født i midt i marts, med ikke så fedt vejr, så det er først nu her han er ude længere tid.

    Men låner lige din tråd (håber det er ok)

    Hvornår sætter i hoppe og føl sammen med den øvrige flok?
    Lige pt er min hoppe til hingst, hvor de alle går sammen, men det er jo så også erfarne følhopper der går der. Ved os, er der kun mit føl, og er sådan lidt i tvivl om hvorvidt de skal lukkes sammen...


  • #10   13. maj 2013 Min blev født ude, og gik ude hele dagen, var dog inde om natten de første 3 dage smiley Hun fik grime på fra dag 1. Hun var med mig ud og ride (da vi startede genoptræning af hoppen) men senere hen, var hun på marken, mens jeg red smiley

  • #11   13. maj 2013 Det er vigtigt at få føllet ud så det kan få styrket sener og sådan i benene

  • #12   15. maj 2013 Charlotte T
    Mit føl blev lukkede sammen med de andre hopper på hans 10dag.. en hest af gangen og det går fantastisk godt smiley


  • #13   15. maj 2013 Mine blev lukket sammen efter 1-1½ måned efter. Men der var så også en hoppe der ville stjæle hende, og lykkes første gang vi prøvede efter 14 dage

Kommentér på:
Føl og fold

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce