{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.277 visninger | Oprettet:

Yes!.. Så bliver man lykkelig! :') {{forumTopicSubject}}

Jah, Jeg skulle ud og ride her i foregårs, Ved det kommer lidt sent, men pyt me det ;D
Men da jeg skulle i vores sadelrum kunne jeg ikke komme ind, Det var fordi der var en som kom til at ændre koden.. Det gør den en gang imellem smiley

Men så kunne jeg ikke rigtig komme ud og ride, Eller lave jordarbejde, for min sadel, mit hovedtøj, min kapsun og ridegjord ligger ligesom derinde.. Men heldigvis er jeg genial nok til at hænge min rebgrime ude på min boksdør!.. YAY!.. Løsning, Men så gik vi i ridehuset, og jeg lånte et par westerntøjler som min veninde havde købt.. Og det er altså over to meter når du HAR sat dem i bodet eller lign.
Nå, Men jeg gik ind i ridehuset, og vi er påbegyndt at hun skal løfte ben for pisketryg, og så skal hun rykke bagparten alene for pisk, begge veje selvfølgelig! smiley
Og så er vi også så småt begyndt på skoleparade!.. Og det klare hun SÅ flot!.. Hun kommer stadig til at bakke, men det går fremad, og så nu kan jeg træne hende for lange liner! (Tak til westerntøjlerne xD)
Jeg kan går ved hendes bagpart i skridt og trav, helt uden at hun sparker mig!.. Det er VIRKELIG et fremskridt!.. Det kunne jeg ikke for en måned siden!, Og hun kan gå helt ned i kort trav, og hun søger så fint frem og ned, Nej hvor man bliver glad! smiley
Og så ovenpå min træning får jeg en bonus, Jeg styre hende rundt i halsring!.. Det har jeg virkelig prøvet mange gange, men det har jeg aldrig kunne!..
Så prøver jeg så, først fra jorden, og jeg kan stoppe, dreje, og bakke hende!.. Det bliver man virkelig glad over! :'D
Men jeg fik blod på tanden og satte mig så op, varmede op med tøjler, og hun var så fint følene!.. Og så prøve jeg så i halsring, godt nok med tøjlerne bundet, og liggende, og jeg kunne stoppe hende!.. Og styre hende rundt, og endda lave shenkelvigning!.. Og det bedste af det hele, så kunne jeg holde hende under kontrol i galop!.. Og stoppe hende! :')

Det var virkelig den bedste dag!.. Så.. Nu har jeg fortalt lidt, godt der kommer noget med ridning med i det, Men kunne ikke lade vær' med at tage det med! :')
PS. Jeg har fundet ud af at hun kun vil stoppe med skulder mod skulder, Det fandt jeg ud af, Og det gør mig jo glad :')


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Yes!.. Så bliver man lykkelig! :')
Kommentér på:
Yes!.. Så bliver man lykkelig! :')

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce