{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
856 visninger | Oprettet:

Advarelse langt indlæg men skal bare u {{forumTopicSubject}}

ud med det..
EN sms, EN fejltagelse!!

Ja nu tænker i sikkert, hvorfor sådan en overskrifte? Hvad handler det nu om?
Ja nu skal i bare hører da jeg virkelig har bruge for at komme ud med det, inden det æder mig op indenfra.
Jeg startede jo hos Lone Jørgensen d 29 Oktober-2007, ved Ribe(Stutteri Karmdal) og det har virkelig været den bedste tid i mit liv.
I December 2007, skrev jeg sammen med en veninde omkring arbejde, også fortalt hun at det gik dårligt på hendes daværende arbejdesplads, og jeg skrev at Lone ville søge en medhjælper mere, da det ellers ville gå hen og blive for meget for mig, når der kommer gang i hendes nye Stutteri og Wellness Center ved Varde.
Også gav jeg selvførgelig Lone's nummer til min veninde.
Og min veninde ringede så til Lone og de aftalt at min veninde skulle komme til samtal. Min veninde skulle så kører med mig den dag, det var os helt fint. Lone og min veninde aftalt så at min veninde skulle på prøve fra den 2 Januar 2008 også en månede frem, MEN det resulteret så i at hun skulle kører med mig hver morgen(var ikke glad for tanken) men det var ok. Nu har hun kørt med mig stortset hver dag siden hun startede, og hun er virkelig ved at gå mig på nerverne når hun kører med, hun snakker konstant og det er virkelig til at blive skør i hovedet af. Når vi er nede på arbejdet, så går hun mig os på nerverne. Lige for at nævn det, så har jeg os gået i skole sammen med hende, men der gik hun mig ikke på nerverne, nu er det rigtig slemt, da hun vælger at overhører mig når jeg fortæller hende hvordan der skal fejes fordi ellers ligger der halm på gulvet stortset hele tiden, så gider hun ikke at hører efter, og det gør så at jeg skal gøre alt om igen, og det er virkelig træls, og hvis der er nogen der står og snakker omkring heste, f.eks ej den er sød den der, så siger hun : Ja det ved Maria os godt, ikke Maria? Og jeg er ved at gå total i spåner over det, for hvorfor kan hun bare lad mig selv snak?? Os da jeg spurgt hende om hun ville skifte dækken på Azraff så fik jeg denne kommentar : Det ved jeg godt nok ikke om jeg gider, Og det fortalt jeg så Lone og næste dag, sagde hun så at det vil Lone ikke have at hendes ansatte siger, så sagde min veninde ; Det har jeg da ihvertfald heller ikke gjort, så der løj hun for Lone.
Og sidste Fredag hvor hun skulle strigle hestene valgt hun at strigle TO heste på flere timer, også stod hun og gloede på hvordan jeg striglede Mille, altså en ordre er en ordre fra Lone. Og på at muge 2 bokse i bund bruger hun en hele dag på. Og når hestene skal ind snegler hun afsted, altså selv hestene vil fremad, men det vil hun ikke,. så hun skælder dem ud. Nu går jeg rigtig hurtig da vi ikke har tid til det langsom gående, det skal gå tjep for ellers kommer hestene jo aldrig ind. Det forstår hun sku heller ikke. selv når hun ingen hest har i hånden, så går hun langsom. Altså det er til at blive fuldstændigt vanvittigt af.
Nu går jeg selv med min hoppe, men før jeg begyndt at gå med hende, råbt og skreg hun ad min hoppe selvom hun går stille og roligt i forhold til de andre, det blev jeg godt nok tosset over. Mille skal jo ikke skældes ud når hun ingenting gør forkert. Så nu går jeg selv med hende. Den anden dag hvor hun tog Stella Nova(Mille's foldkammerat og staldkammerat) ind, råbt hun af Stella hvor Lone så sagde Slap nu af, stella gør ingenting,. Er det mig der er fuldkommen urimelig eller?
Idag kørt jeg selv på arbejde og fuck det var dejligt at have min bil for mig selv, for hun er ved gå over gevind og idag var hun ligeså langsom som alle de andre dage, jeg nåede at muge 3 bokse i bund før hun var færdig med den første hun var i gang med, plus at jeg nåede at fjern klatter hos 4 heste og strø i dem før hun var færdig. Altså hun er så langsom, og jeg har gjort det klart at hun skal få noget fart på, men hun skider ligesom på det jeg siger (Lone har bedt mig gi ordre når hun ikke er der), men når Lone så er der, så er der fart på, men ligeså snart hun vender ryggen til, så er hun langsom igen. Altså hvad pokker gør jeg? Jeg fortalt Lone idag at jeg er ved at gå fuldstændig i spåner og at jeg virkelig gi hende alt den tålmodighed hun behøver men alligevel så misbruger hun det, og det er simpelthen så træls. Min nerver er fuldstændig oppe når jeg er på arbejde om min veninde er der.
Selv min kæreste er begyndt at sige at før hun komme på prøve, der var jeg hjem kl 16.30 men nu er jeg første hjemme kl 17.30-kl 18. Selvom jeg virkelig har tempo på. det er møgtræls. men Lone sagde så idag at hvis det ikke er bedre til Februar, så bliver hun simpelthen ikke ansat. og Lone har os sagt at der skal mere tempo på, men der sker bare intet, jo når lone er der, men ellers ikke.
Ja jeg aner ikke hvad jeg skal gøre når hun ikke gider hører efter, selvom Lone har sagt at jeg bestemmer når Lone ikke er der, det respekterede min veninde, indtil Lone gik også var det ellers det samme igen.. Det er som om at Lone skal gå og hold øje med hende hele tiden for at hun laver noget. Det driver mig fuldkommende til vanvid når min veninde ved at det skal gå tjep.

Puhha, der fik jeg luftet ud, jeg håber virkelig det blir bedre, men hvis ikke så går jeg ned af vanvid. Jeg har intet imod hende men hendes ligegladhed overfor mig når jeg gi ordre osv, og at hun ikke hører efter hvad Lone siger,.

:(:( rigtig noget møg:(:( jeg er ikke den fødte chef kan jeg mærke:(:( Det værste er at jo mere jeg er sammen med hende, jo værre bliver det at arbejde sammen med hende:(:(

Åh jeg håber virkelig Lone snakker med mig før hun ansætter hende hvis det kommer dertil..
Ja har virkelig fortrudt at jeg gav min veninde Lone's nummer. En sms, en fejltagelse!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Advarelse langt indlæg men skal bare u
Kommentér på:
Advarelse langt indlæg men skal bare u

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce