{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.242 visninger | Oprettet:

Hvordan mødte i kæresten? {{forumTopicSubject}}

Først: Det er da godt nok længe siden der er sket noget i gruppen! Så nu hvor jeg selv har oplevet en heeeel masse i sommer, omkring blandt andet kærlighed, blev jeg da lidt nysgerrig, og kom til at tænke på hvordan i har mødt jeres første kæreste, og eventuelt den nuværende kæreste?

Selv har jeg haft en temmelig kompliceret sommer, hvor en gammel mand var temmelig lun på mig, men han fattede ikke at jeg ikke gad ham. Derfor ville en af mine venner hjælpe mig af med ham, så min ven og jeg gik på facebook og lavede et forhold med hinanden = ren skuespil! Det blev så til at min ven gik hen og blev vild med mig under det her skuespil, det fortalte han mig selv en dag, og bad mig tænke over det. 3 dage senere kommer han så og siger at han ikke vil have et ægte forhold med mig alligevel, fordi han ikke synes min første kæreste skal være en som ham (han er en noget speciel type, og han mente han ville få det dårligt med sig selv, hvis et forhold med mig ikke holdt). Han slutter så af med at sige at jeg er enormt attraktiv, og at flere af hans venner helt sikkert vil komme sammen med mig, når vi fjerner vores facebook-forhold.

Sideløbende med alt dette, bliver jeg lokket til at ride tur med en af hans venner den 28. maj, noget spontant, idet jeg egentlig var på vej til fest den dag... Men ud på tur det gik. Siden har vi redet sammen en hel del gange, oftest har det været planlagt at vi var 4-9 der skulle ud at ride sammen, men de andre så har haft forskellige undskyldninger for at trække sig tilbage, så vi alligevel kom til at ride alene. Han har så været med på sidelinjen gennem hele sommeren og ved alt hvad der er sket med facebook-forhold osv. Vi begynder så at snakke mere sammen, han får mit mobilnummer (af en praktisk årsag) og begynder at skrive en del søde beskeder. Vi sender nok i alt 50-75 sms'er til hinanden om dagen på det tidspunkt. Der bliver BESTEMT lagt tydelige spor ud fra hans side om at han er forelsket, men det var jeg selvfølgelig for dum til at bemærke, så jeg gik bare og anså ham som min bedste ven.

Lige indtil han inviterede mig hjem og se film og overnatte en weekend, og han lover så at vække mig dagen efter (fordi jeg ikke kan finde ud af at vågne når vækkeuret ringer). Den aftale overholdt han ikke, for 2 timer før vækkeuret, vækker han mig ved at kysse mig og erklære sine følelser... En måned efter det er sket, kommer vi tilfældigt til at snakke om sommerens oplevelser med gamle tosser og facebook-forhold, og så fortæller min dejlige kæreste mig så at han faktisk har været vild med mig, lige siden han så mig første gang! Jeg har bare været helt vildt blind på det punkt.. Men nu har vi været sammen 2½ måned efterhånden, og har det skønt sammen!

Det har HELT klart været det værd, at være single hele livet, indtil jeg blev 18½, kunne ikke ønske mig en bedre kæreste!

^^undskyld længden på historien, men den giver mere mening når man kender bare lidt til sommerens drama! Men man skulle helt klart have været der selv også, og fået oplevelsen smiley

Kom frisk med jeres historier smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvordan mødte i kæresten?
  • #1   9. okt 2012 Min nuværende (og også første) kæreste var faktisk et meget "sært" sammentraf:i
    I 7 klasse skulle vi skifte skole, og jeg kom så over på den skole han gik på, han havde dog aldrig set mig eller noget:i
    Jeg havde det rent ud sagt af helvedes til i min klasse, og derfor fik jeg i starten af 8. lov til at flytte til en anden klasse hvor alle mine veninder gik (havde i sommerferien fra 7. - 8. ændret mig en del bla. smidt mine briller og fået kontaktlinser). En dag fik jeg så en venneanmodning på fb fra en dreng jeg vidste gik på skolen da mange snakkde om ham (han var ikke lige den mest tiltrækkende) og mange sys kan var klam osv. men jeg accepterede, og vi begyndre at skrive en del sammen, og jeg begyndte at føle mig tryg når vi skrev sammen, og følte han blev noget specielt, jeg kunne komme til ham hvis der var noget, og jeg ikke turde komme til andre osv. :i
    En dag begynder han at snakke om et eller andet og jeg svarer så noget med at vi ikke er kærester eller noget, og han spørger så om vi skal.
    Der var ingen af os der havde troet at det virkelig ville holde (da vi startede med at komme sammen havde vi kun skrevet sammen) Og vi har 3 årsdag onsdag d. 17/10 og jeg er tværtimod ved at være træt at ham:i
    Det er noget af det bedste der er sket:i:D


  • #2   10. okt 2012 hmm je ghar så pt ingen kæreste, men jeg har indtil flere der gerne vil mere end jeg kan tilbyde dem.

    de er alle mødt på nettet.

    den ene af dem snakkede jeg med på en tilfældig chat for 6år siden, den gang var vi begge i forhold, men har holdt kontakten som venner. vi er i dag begge single og han vil gerne at forsøger andet end bare at være venner.
    han er bestemt kæreste potetiale, men jeg føler bare ikke at jeg pt har noget at tilbyde ham, mit program er alt for stramt til at jeg vil indlede noget som helst, med nogle. så han bliver holdt hen, med den risiko at han finder ne anden. men jeg vil ikke gå ind i et forhold hvor jeg ikke føler jeg har noget at byde ind med, og hvor jeg vil føle at jeg bare tager og tager.


  • #3   10. okt 2012 Min første kæreste mødte jeg på efterskole, vi var sammen i lidt over to år.
    Min nuværende kæreste har jeg studeret med - og vi har været sammen i lige godt to år smiley


  • #4   24. aug 2013 min kæreste (og første kæreste) mødte jeg i gymnasiet. vi gik i grundforløbsklasse sammen, og den rigtige klasse bagefter, men det var først i 2.g at vi sådan lagde mærke til hinanden da vi før bare var venner.

Kommentér på:
Hvordan mødte i kæresten?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce