{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kunne godt bruge lidt råd
  • #1   29. aug 2012 jeg vil helt klart give hesten virusabort, når den skal flyttes.

    Ikke flere alm. vacciner som udgangspunkt :).

    Nu ved jeg ikke hvor langt hesten er henne, men jeg ville aldrig flytte hesten, hvis den var længere hende end 5-6 måneder (ved godt mange siger, hesten "bare" skal være på folingstedet senest 1 måned før foling) men det er min mening, da der kan være mange ting, der spiller ind :)..


  • #3   29. aug 2012 Hun er 4måneder henne og overvejede også at hun kun skulle gå sammen med en lille flok

  • #4   29. aug 2012 evt. kunne du lade hestene gå på fold ved siden af hinanden i et par uger, det plejer at gøre, de ikke har behov for samme magtkamp er min erfaring :).

  • #5   29. aug 2012 Jeg ville også være meget påpasselig med ny flok og stress underflytning og i den nye stald..

  • #6   29. aug 2012 Jeg har også gode erfaringer med at lade dem gå ved siden af hinanden som Jeanette siger det.

  • #7   30. aug 2012 En virusabort vaccine hjælper KUN hvis alle de andre heste i stalden også er vaccineret med den!Jeg ville have gjort det ved min drægtige hoppe, men dyrlægen sagde at så skulle alle de andre heste i stalden også have det gjort for, at det skulle have nogen gavnlig effekt..Jeg skriver dette da mange dyrlæger faktisk IKKE fortæller deres kunder det, da de jo så ikke tjener penge.
    Jeg synes du skal flytte hende nu og ikke senere. Jeg ville som en anden også har nævnt sørge for at sluse hende stille og roligt ind i en lille flok, så der ikke er så mange hun skal forholde sig til og stresse over. Og så tror jeg det vigtigste er, at man er der hos hende det første stykke tid. De kære heste knytter sig til os mennesker og vi giver dem tryghed, så derfor en god ide at være meget hos din hest når hun lige er blevet flyttet.


  • #9   31. aug 2012 Hun bliver flyttet søndag og kommer til at gå sammen med det halve af flokken hvor de to af dem også er welsh a som hende selv. Også self hendes fold ven hun går med nu

Kommentér på:
Kunne godt bruge lidt råd

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce