{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
705 visninger | Oprettet:

Fast forhold - hjælp :( {{forumTopicSubject}}

Hej aaaaaaaalle hg’er.
ja, nu skal i høre.. jeg har den her kæreste. Vi har været sammen i 3½ måned. Han er en rigtig god kæreste og vil gøre riiiigtig mange ting for én, i ved hvad jeg mener. En man bare kan være sig selv med og have det sjovt sammen med.

Der er så også noget af en problem med den her dreng. Han er begyndt at skrive KONSTANT til mig, i forhold til i starten. Hvis jeg skal et eller andet eller hvis vi ikke lige er sammen, så bliver jeg simpelt spammet med sms’er. Har sagt det til ham, op til flere gange. Men han bliver ved. Det er virkelig ved at gå mig på nerverne. Det er lige så snart jeg ikke har svaret ham i omkring 5-10 minutter, så begynder det bare. Eller hvis jeg er sammen med andre, forstår han ikke rigtig at jeg har andet i mit liv end ham og så får jeg beskeder som eksempel ”undskyld, jeg savner jo bare min kæreste”, ”det er åbenbart vigtigere end mig :’(”, ”hvorfor siger du ikke bare at du ikke gider skrive med mig?”, ”savner du mig?”

Det er som om det hele er ved at blive ALT for sukkersødt og kan virkelig ikke have det. Mister følelserne mere og mere for ham, for hvert sekund, her de sidste dage.

Udover det.. sjældent tager jeg med min bedste veninde i byen og nogle andre piger fra min klasse, til fest. Bare for at hygge. Uden drenge.. og så ja, igen om aften kan han bare IKKE lade mig være med opkald og sms’er hvis jeg ikke er hurtig om at svare. Har prøvet at forklare at jeg ikke kan skrive HELE tiden, når jeg er sammen med andre, det vil virke tarveligt/afvisende overfor de andre/den anden jeg er sammen med.

Jeg ved godt at han måske tænker for meget over hvad der kan ske nogle gange, kan bare ikke ha’ det :s det bliver for nærgående på en måde..

kan ikke sådanne faste forhold, duer ikke til at være i den korte line!
som det ser ud lige nu, har jeg mest af alt bare lyst til at slå op med drengen, for har bare ikke den lyst til at være i et forhold, som jeg havde i starten.

Det skal lige siges at det er mit første faste forhold.. og har tidligere haft det ”svært” ved at binde mit til et forhold, så har bare ”haft” noget med personerne/flirt, hvilke jeg har været glad for. Savner det at være fri og kunne gøre LIGE hvad man vil.. og det føler jeg ikke at jeg kan. Føler mig ikke glad og har ikke den samme følelse indeni, når vi er sammen.. :’(

Hvad ville i gøre, hvis i stod i mit sted? Hjælp hg! smiley

Undskyld at det blev så langt smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fast forhold - hjælp :(
  • #2   15. jan 2012 Jeg har selv følelsen, jeg har virkeligt svært ved at binde mig, og være i kort linje. Hvis du har fortalt ham det til ham ALVORLIGT, og hvis du begynder at meste følelserne mere og mere for ham, så ville JEG, nok slå op med ham. Fordi, ja, han tror jo han ejer på alle mulige måder, og det gør han jo ikke. Han må da stole lidt på dig, ellers er der ikke meget tillid i jeres forhold? smiley

  • #3   15. jan 2012 Tak for hjælpen piger..

    Stald TLDJ smiley !
    Han siger at han stoler på mig og har sagt det i op til flere gange.. han forstår bare ikke :s og det er svært at være sammen med en hvor følelserne er ved at være væk, ja smiley


  • #4   15. jan 2012 Det kan jeg godt se.. Um, jeg håber virkeligt I finder ud af det, for jeg kender følelsen, det er så trælst.. Bare skriv i pb hvis der er noget. Vil altid prøve at hjælpe (:

  • #5   15. jan 2012 tusinde tak for det! vil jeg helt sikkert gøre, hvis det bliver nødvendigt smiley
    men lidt rart, jeg ikke er den eneste, der har/har haft det sådan.. smiley


Kommentér på:
Fast forhold - hjælp :(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce