{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
694 visninger | Oprettet:

Ang bedømmelser. {{forumTopicSubject}}

Er jeg den eneste som har spekuleret over hvorfor vores dejlige heste skal bedømmes herinde? Jeg syntes at alle heste er fantastiske bare på hver sin måde.
Ligesom mennesker, vi ser ikke ens ud, men derfor dømmer vi jo ikke hinanden på, hvilke kvaliteter vi har?
Tyk eller tynd. Grim eller smuk. Høj eller lille? Man kan jo stadig være et fantastisk menneske! Det samme med heste. Jeg bliver lidt trist når folk bedømmer min hest, og giver hende en lav eller en middel, måske er hun ikke den kønneste, og måske går hun ikke høje klasser, men jeg elsker hende da alligevel.
Bare det at vi har muglighed for at arbejde med sådan et fantastisk dyr, kan der slet ikke sættes ord på (':
Og som mange folk skriver herinde, at en fjordhest og haflinger ikke kan en skid, jeg syntes virkelig det er noget lort og lukke ud, ja det er en tungere hest, men alligevel er det nogle fantastiske dyr!:')

- Skulle bare lige ud med det!

Sara.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ang bedømmelser.
  • #1   8. jan 2012 Altså jeg dømmer herinde, men ikke på udseenet af hesten, men på kvaliteten og variagtion af billederne og teksten smiley og det med at dømme mennesker, så foregår det også, baboom er en side herinde med fotoprofiler, ligesom med hestene, så bare med os selv. Jeg bruger det selv, ikke fordi jeg får noget ud af det, men der er nu mange der har fede billeder derinde, som jeg konkurrere lidt med.

  • #2   9. jan 2012 Okay :-). Jeg tænker mere på at jeg har fået nærmere svine beskeder herinde i privat beskeder, om min heste, Hvilket jeg syntes er vildt ubehageligt )-:

  • #3   9. jan 2012 Hvis det sker, så anmeld dem for dårlig opførsel herinde? Det er desværre ikke alle der kan acceptere heste udover deres egne. Har ondt af de tyer.

Kommentér på:
Ang bedømmelser.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce