{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
984 visninger | Oprettet:

Uheldig forelskelse..?? {{forumTopicSubject}}

Okay piger, normalt så opretter jeg ikk emner om sådan noget her på nettet, men da jeg virkelig står i en uheldig situation så ser ud ikk rigtig andre muligheder..
Jeg bor i Ribe, jeg boede i Grenaa for ca 3 mdr siden hvor jeg boede i ca 3 mdr, der mødte keg jordens sødeste fyre. Ja jeJeg er seje reje... Jeg ed det ikk, tror keg er overtræt... Men nu er jeg træt..g sagde det i flertal, for der er to.. Jeg føler mere kæreste agtigt for den ene men den anden har bare et andet twist som gør ham utrolig tiltrækkende.. Efter sommer vil den ene bo i Århus og den anden i enten Århus eller Kbh .. Den ene kalder vi x, x er fyren lige for mig, han er min bedste ven, han forstår mig altid og støtter mig i alle situationer, han er simpelthen fyren alle går og drømmer om. Det der nok holder mig mest tilbage er nok at han er 23 år gammel og jeg er lige knap 17...
Den anden fyr kalder vi y, y har den fedeste humor og den fedeste personlighed, han kan bare det der med at sige ting som rammer en lige i hjertet, og normalt er jeg altså den indlullede hårde pige som ikke rigtig tager imod komblimenter, men har han siger det så ramme det lige i hjertet.. Han er super tiltrækkende på hans personlighed..
Jeg står derfor og lyder rigtig egoistisk, hvem burde jeg vælge? Mit hjerte siger begge?!
Btw y er 20 år
Hjælp og spørg gerne hvis der er noget i mangler at vide
Og jeg er virkelig ikk typen der opretter sådan noget her normalt, men jeg står i en virkelig uheldig situation..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Uheldig forelskelse..??
Kommentér på:
Uheldig forelskelse..??

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce