{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Hjarti 2005

1.324 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Peter H
Mand | 53 år | Oprettet: 5. mar 2017


Islænder Hjarti

Fødselsår:
2005
Højde:
1,27 - 1,32
Temperament
Rolig og tålmodig børnehest, men kan også virkeligt arbejde under rutineret rytter
Gangarter
Stævner
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Hjarti er en rødbroget vallak, han har et hjertelignende aftegn på den ene side, heraf han navn = Hjarti vi har kendt ham i mange år, inden vi købte ham i maj 2014, og på grund af sygdom i familien, desværre måtte sælge ham igen i okt 2015.

Hjarti har et hjerte af guld og er tålmodig med børn, han har en virkelig charmerende personlighed, som man kun kan elske. Vi har brugt ham til alm dressur, spring og turridning, som delehest mor og barn, det har fungeret godt for os.

Vi synes i efteråret 2014 af Hjarti bliver nemt tyk og har svært ved at sætte muskler og får lavet forskellige blodprøver på ham, det viser sig at han testes positiv for Cushing Syndrom, let forhøjede tal på både første og senere opfølgende blodprøve, vi prøver at behandle ham med medicin, efter anbefaling fra dyrlægen, men synes han får for mange bivirkninger, vi prøver istedet at hjælpe ham gennem foder og regelmæssig motion, det har fungeret godt for os, med tørt hø flere gange i døgnet, serveret i net, rigelige mineraler også specielt til cushingheste fra Hippolyt samt foder også til cushingheste, hos os blev han for tyk af at være på deltidsgræs så han gik på jordfold med hø og halm i net, men fik lov at græsse lidt ( 15 min) efter rideturen,hvilket han elskede højt, han har ikke været syg i den tid vi har haft ham.

Vi ønsker Hjarti det bedste fremover og ved han vil blive højt elsket hvor hans vej end fører ham hen.

Skulle nogen nuværende eller kommende ejer have spørgsmål omkring Hjartis fortid er i velkommen til at kontakte os på 20448842 ( Peter)
Kommentér på:
Islænder Hjarti
Annonce