{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Grusgårds Chanell [Himmelhest] 2005

641 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nicole<3 <
Kvinde | 29 år | Oprettet: 8. maj 2008


Dansk Varmblod Grusgårds Chanell

Fødselsår:
2005
Højde:
ca. 165 cm i stang
Temperament
Hun er en dejlig hoppe med et super dejligt temperament. Hun er rolig i stalden og rigtig skøn at have med at gøre. Når man presser hende lidt ud på banen, kan hun godt gå lidt imod og blive en rigtig lille HOPPE, men ellers er hun rigtig fin
Gangarter
Skridten er dejlig men ikke helt fantastisk god.
Traven er rumlig og blød. Presser man hende lidt, kan man få en rigtig rumlig og bærende trav.
Galopen er stor og rumlig.
Stævner
Har redet op til LA2-A på hende, men kan dog ikke huske resultaterne.
Stamtavle
Far: Leandro
Mor: Hyggebos Ratell
Morfar: Rastell
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Chanell er en super dejlig hest, som har et rigtigt dejligt temperament. Når man sadler hende op og af kan man bare efterlade hende, for at hente noget, og så står hun der stadig bagefter. Vi har selv avlet hende, for vi havde selv moderen. Moderen blev så aflivet i foråret 2012, da hun var blevet lidt for gammel.
Chanell fik et føl da hun var omkring 5 år gammel. Føllet er efter Ibi-Light og blev solgt da han var 2-3 år.
I sommeren 2012 havde hun på en eller anden måde fået vredet om eller gjort et eller andet ved hendes ben, for hun begyndte pludselig at halte. Hun blev røntgenfotograferet og fik lagt ringsko på, for at se om det ikke kunne hjælpe på hende. Derfor måtte hun stå stille i et helt år. Det er derfra kun gået værre med hendes ben og hun har ikke kunne gå ordentligt på hendes ben. Selv inde i boksen har hun stået og aflastet forbenene. Derfor tog vi den beslutning om, at hun måtte lade livet. Det er synd og skam at tage hende væk fra den flok hvor hendes mor engang var føreren, som hun slægtede på, og nu hende.
Jeg ved godt, at man siger hestene ikke tager det tungt og kommer sig hurtigt over at der pludselig mangler én i flokken, men det tror jeg ikke er rigtigt. Heste er stolte dyr, men stadig flokdyr som holder sammen lige meget hvad. At tage én væk fra flokken, som har haft stor betydning, kan påvirke de andre heste i flokken. Heste kan påvirkes ligeså vel som mennesker kan blive påvirket af mangel på noget betydningsfuldt.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Grusgårds Chanell
Annonce