{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chacha *Himmelhest* [Himmelhest] 2011

1.573 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pernille k
Kvinde | 39 år | Oprettet: 1. aug 2005


Anden særlig race Chacha *Himmelhest*

Fødselsår:
2011
Højde:
Okt.´13. ca.115cm..Bliver nok imellem 128-130..

August 2013:
To års fødselsdag: ca.123cm og der er fart på væksten nu, lader det til:-)
Temperament
Jan.´13. Let varm, meget nysgerrig lille dame..Lidt en vildhest, da hun ikke rigtigt har været i hænder...

Sep. ´13. : Der er sket meget siden hun kom tættere på at stå. Hun er den sødeste pony at gå med, selvfølgelig stadig lidt oppe på dupperne, når der er noget nyt (mon det nu er farligt??) men taget alderen og den ikke så menneske prægede start af hendes liv i betragtning, er hun bare super dygtig og rolig!
Gangarter
Tre styk...

Har en del fra araberen, så er meget flyvende, lidt højt stillet, flot lille dame..
Stævner
None..

Pinto kåring er med i overvejelserne..
Stamtavle
Mor: Catbalou. Rødbroget pony, ca.105-110cm.
www.hestegalleri.dk/galleri/64795-anden_saerlig_race_catbalou

Far: Silviars Benjamin. Skimmel ox araber, 144cm.
www.hestegalleri.dk/galleri/183919-arabisk_fuldblod_ox_silviars_benjamin_ca_fri
Køn
Hoppe...Endelig en piiige!!..

-Okt.´13: Og skal da lige love for hun er en HOPPE! Vil være meget godt hvis der kom en ældre hoppe og satte hende lidt på plads i folden...Er lidt tidligt at tro man skal bestemme det hele som to´årig...
Bemærkninger
2012:
Chacha er en lille broget/ skimmel hoppe, som stadig går med sin mor....Hun har desværre ikke rigtig været i hænder, da jeg ikke har hende så tæt på, men hvis ellers muligheden for at få hende tættere på melder sig, er jeg ret sikker på det kommer til at gå hurtigt, da hun heldigvis er en nysgerrig lille dame..

Hvad fremtiden bringer for hende, vides endnu ikke, det kommer an på om jeg snart selv får mulighed for at få hende tættere på, og så hvor høj hun bliver..

2013:
Januar..Så fik jeg den lille dame tættere på at stå, hun deler boks med sin halvbror, Alf, om lige til at begynde med var ret hård ved hende og ville dominere meget, nu er Chacha så ved at falde til og der er mere ro i boksen. Her kommer de to desværre til at tilbringe en del tid, da vi venter svar på bændelorms prøve på hende(uha vi er blevet uvenner efter dyrlæge besøg!!), og banditterne har nedlagt ridebanen! -Og jeg kan altså ikke gå tur med dem hele dagen;-)

Chacha er allerede dygtig til at blive trukket (når Alf er med), og er meget selvskabelig, når der er guffer i lommen...

September 2013:
Der er sket meget siden Chacha kom til Galten. Hun kommer af sig selv og hilser på, på folden, hun går roligt med, når den skal til og fra stald, man kan stortset røre hende på hele kroppen, og for hovene kan løftes. Og ja, hun skimler mere og mere, dog er det gået lidt i stå over sommeren.
Har sat hende til salg, da hun er mere til den mindre rytter, med fart over feltet;-)
(Hun bliver formeltlig for smald til mig, samt jeg vil gerne andre veje..).

Oktober 2013:
Der sker super meget med den dejlige lille pony. Har oprettet nyt album, se:
http://www.hestegalleri.dk/fotoalbum/diverse_hest/425531-fremskridt_med_chacha__?status=2

Oktober 2014:
Min smukke lille pony har nu fået sig en ny ejer, som jeg tror hun får det rigtig godt hos :)
Var virkelig underligt at hun skulle flytte, men da jeg gerne vil Connemara vejen, er dette helt klart den bedste/ rigtige beslutning! Chacha gik så fint med mig op i traileren, og har nu boet hos Gry en lille månedes tid, og fra hvad jeg høre, skulle pony pigen være faldt godt til, og det går rigtig godt med at lære hinanden at kende :)

*
Chacha havde en god periode hos Gry, hvor hun havde én vallak at forholde sig til. Det gik desværre galt, da begge blev flyttet i en lille stald med flere heste, dette kunne Chachas skrøbelige sind ikke klare, og Gry valgte i samråd med dyrlægen, at Chacha havde bedre af at få fred. En beslutning jeg er meget glad for, for hun er bestemt ikke en pony som vil egne sig til et liv som kastebold!

Hun har det bedre hvor hun er nu! <3 RIP dejlig, men speciel pony..
Kommentér på:
Anden særlig race Chacha *Himmelhest*
Annonce