{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Snøvsen [Tidl. passer] 2005

2.417 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine&Fiona
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. okt 2010


Anden særlig race Snøvsen [Tidl. passer]

Fødselsår:
2005
Højde:
Han er ca. 165 (-;
Temperament
Generelt meget rolig, dog kan han godt blive nervøs for høje lyder og andre ting, men hvis man selv er rolig er han fantastisk! Lidt utålmodig, og meget madglad (-;
Gangarter
Skridt, trav og galop. Alle 3 virkelig lækre! Specielt galoppen som virkelig er flydende.
Stævner
Rideskolestævne BAL - Oktober 2012:
LC3: 62,??% (150point). Han var lidt anspændt, vi fik tilføjet lidt nye ting til LC3'en. Bla. lidt kontragalop (med en 15m volte), og en ekstra 15m. volte i trav istedet for galop. Ting som jeg ikke orkede at rette, da vi ikke red for at vinde, men for at hygge. Jeg er selv meget tilfreds! :D

Strigleklasse: 55% (55point). Fin blev han, og der var da heller ikke særlig mange point til placering.

Starter 2013:
Rideskolestævne BAL Maj 2013:
LB1: 58,?? (157,5 point). Midt i programmet blev jeg stoppet op pga. løs hest. Lidt irriterende, da jeg godt kunne mærke det påvirkede Snøvsen meget. Fik at vide det var et rigtig pænt program, dog gik han så anspændt, at det trak 1-2 point ned i hver øvelse. Hvad skal jeg sige? - Han er bare en hest som går meget anspændt (men det håber jeg med tiden bliver bedre), men fair nok.

Rideskolestævne BAL Oktober 2013:
LB1: 64,63%. Han var virkelig skøn! Jeg var lidt nervøs for hvordan han ville være, da han til sidste oktober stævne ikke var så glad for det store ridehus. Der kom et par svupsere hist og der, pga. han lige så lidt farlige ting, men det var også det. Jeg nød det fuldt ud, og det tror jeg også Snøvsen gjorde, han gjorde i hvert fald sit bedste (en rigtig pleaser). Jeg fik rigtig mange gode kommentarer, og kritikken jeg fik, vil jeg helt klart tage med videre. Havde han ingen spøgelser set, havde vi dog taget placering.
Stamtavle
Vides ikke.
Køn
En dejlig vallak! :D
Bemærkninger
Rideskolehest - Balleruprideklub (BAL)

Jeg passer Snøvsen (Snøvs) 2 gange om ugen, hvor vi bare hygger eller går en tur.
Jeg blev passer på ham, da jeg skiftede over til hestehold, og gerne ville slutte min ponytid på BAL helt (; Det var egentlig et skud i tågen, da jeg valgte ham. Han havde kun sin part, så selvom jeg ikke kendte ham på nogen måde, sagde jeg "ja", og jeg har bestemt ikke fortrudt det! Jeg er rigtig glad for min beslutning nu, og Snøvsen er på alle måder en hest for mig!

I al den tid jeg har reddet hest, har jeg over halvdelen af tiden reddet på Snøvsen. Han er en rigtig pleaser, men formår alligevel at give lidt udfordring. Men kedelig - det er han i hvert fald ikke xD.

Inde i stalden er han super flink, utrolig nysgerrig og vil rigtig gerne nusses med, dog har han noget med baghovene, så han sparker sådan halvt ud efter en, dog skal man bare være bestemt, og så gør han det ikke. Gjorden skal helst spændes over flere omgange, da han ellers kan blive lidt gnotten. Snøvsen er heldigvis en af de heste, som bare har sit hoved dejligt langt nede når man skal have hovedtøj på :D.

Inde på banen er han dejlig frisk, dog kører han meget hurtig død, når det er varmt (men hvem gør ikke også det?). Han vil helst ikke blive på hovslaget i galoppen, det er jo så kedeligt at ride lige ud, så skarpe drejninger når rytteren mindst venter det - Se det er jo sjovt! Han elsker at springe og er super i skoven! Næsten altid den der rider forrest, da de andre heste ikke er så gode til det.

Snøvsen blev tidligere reddet med chambon, men han gik bare og spændte op pga. af den, og satte de forkerte muskler.. Så fik han indspændinger på i stedet for, og her begyndte han at slappe mere af, og sætte sig bedre. Med den rette rytter sidder indspændinger bare og dingler, og er der egentlig kun som vægt.
Kommentér på:
Anden særlig race Snøvsen [Tidl. passer]
Annonce