{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sara [Tidl. hest] 2003

869 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Randrup Horses
Kvinde | 31 år | Oprettet: 17. feb 2008


Anden særlig race Sara

Fødselsår:
2003
Højde:
ca. 135
Temperament
Rolig og med et kærligt sind
Gangarter
Middel
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen officielt :o)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Sara er en pony fra 2003.
Hun er sort, men har små hvide hår i en lille plet på venstre side af halsen. Den kærligste på folden og rolig af sind. Altid den første der kommer, så snart man kommer ind på folden og elsker opmærksomhed.

Da jeg fik min "store" Samson som to års, fik jeg æren af at tilride Sara, så jeg havde fået noget erfaring med det, inden det blev Samsons tur. Hvis der nu var problemer eller andet, som opstod under træningen. Men Sara tog det med storm, og der var ingen problemer overhovedet. Hun blev tilredet til at være hygge/familie/selvskabspony, da jeg havde Cassio ved siden af og Samson et år efter at træne op også og studie ved siden af.
Under tilridningen faldt jeg af én enkelt gang (en galop op af en bakke, hvor jeg mistede balancen) og så snart hun opdagede der ikke var vægt på længere, vendte hun om og kom farende ned til mig for at sikre sig at jeg var ok + tror hun undrede sig over hvad jeg lavede nede på jorden. Hun har bare et utrolig kærligt og fantastisk sind.
Siden da er hun blevet brugt til hyggeture i skoven og ved søen, hun elsker at bade, og brugt til når veninder var med ude at de også kunne ride en mens jeg red Samson. Selv børn i 4-5 års alderen har redet hende uden problemer.
For et år siden begyndte vi på springningen også, og det går bare strygende. Hun startede med at springe som en hjort, men har fundet nogle teknikker nu.
Kommentér på:
Anden særlig race Sara
Annonce