{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lola [Himmelhest] 2002

1.042 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frederikke Kristoffersen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 8. mar 2009


Anden særlig race Lola

Fødselsår:
2002
Højde:
1,45 cm i stang
Temperament
Lola er meget rolig og lidt sløv, hvilket vil sige man skal drive ret meget på hende, og hun er altid blevet reddet med enten pisk eller sporer.
Gangarter
Lola har nogle rigtig gode og stabile gangarter. Højre volte i galop var et problem i en periode, med forkert anspring, men det fik vi rettet op på.
Stævner
Hun har fået adskillige placeringer, med min storesøster, til 4.H stævner og dyreskuer.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi købte Lola til min storesøster Caroline, tilbage i efteråret 2007 må det være, da Lola var 6 år og Caroline 12. Hun blev aflivet i 2010 tror jeg, grundet gigt i forbenene, og diabetes. Alt den tid vi havde hende, var hun overvægtig, hun tog sindsygt hurtigt på. Hvilket ikke just gjorde hendes sygdom, som vi på daværende tidspunkt ikke anede noget om, bedre.

Hun var en dejlig pony, og lidt af en hidsig prop, kan man vel sige. Hun bed af og til, både heste og mennesker, og havde det med at sparke ud, på de mærkeligste tidspunkter. Lola var heller ikke rigtig nogle springpony og hun lavede de sjoveste elevatorbevægelser hen over springet. Med det sagt, var hun fremragende til dressur, og Caroline red hende godt, så længe det varede.
Caroline blev nemlig træt af at ride, og bestemte sig for at hun ikke længere, ville have særligt meget at gøre, med nogle af hestene. Så jeg overtog hende det sidste halve år hun havde tilbage. ;ig som var van til Ron, fik nu undervisning på nærmest et dyr, med nærmest stik modsat adfærd. Lola skulle nemlig drives fremad, HELE tiden, og fordi jeg var så meget imod sporer og pisk, det første lange stykke tid, var det jo slet slet ikke nemt for mig. Hvor imod Ron, altid har skullet holdes tilbage, for alle kræfter.


Jeg vil se her indenfor det næste stykke tid, om jeg kan finde nogle gamle billeder af hende. Da de nuværende herinde, er mildt sagt, helt elendige.
Kommentér på:
Anden særlig race Lola
Annonce