{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rollo fra thy.. .solgt [Tidl. hest] 2000

1.137 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

minifarm
Kvinde | 56 år | Oprettet: 7. jun 2007


Anden særlig race Rollo fra thy.. .solgt

Fødselsår:
2000
Højde:
Rollo , han er omkring 120 cirka .og meget kraftig bygget og bred idet , han virker stor . tror han er en halv meter bred ha ha .......holderfødselsdag 1 maj
Temperament
Rollo fra Thy .
meget godmodig og utrolig tillidsfuld, rigtig rar pony, meget frisk og glad på tur, keder sig i volter, elsker godbidder.kommer altid hen til en som den første.
Han er meget cool og skræmmes ikke af nye ting . kan godt finde på at dreje...hvis rytter ikke viser hvad han hun vil.og kan finde på at komme med lille buk hvis han blir irriteret over at blie presset for meget med fek pisk (men har aldrig smidt rytter af i et buk ) det kun sådant et lille bitte irritationsbuk...og han har hos os været redet af både små og større ryttere både i fold og skov .han er trafik sikker og reagerer ik på trafik , hunde elign .
Gangarter
skridt ,trav,gallop .hans trav er lille i det, han er fremadgående når han er glad og ikke keder sig . i volter keder han sig lidt.
Stævner
har fået at vide han har gået nogen stævner på sjørring rideskole, men ved ik nøjagtigt men vist nok komando , ld og lc og spring !!!!!!!!!!!! .
god teknisk springer eftr sigende
har haft seletøj på og trukket et bildæk
Stamtavle

mener der er kan være exmoor / islænder /fjorhest/ shetter !!!!, i ham... men aner det virkelig ikke...for hans hoved er meget bredt m bred mule (der elsker mad ) og lysere partier ligesom exmoor har, men han er mindre end exmoor hmn... !!!!!!
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er konstateret ca 10 år af dyrlægen, i 2010 .fødselsdag i maj. han har fået chip og grønt hestepas som er helt nyt.

Han er livet fuldstændigt op i humøret efter han er flyttede ind her hos os ...det er så dejligt at se ,den pony som tidligere hang med hovedet og snot ud af næsen da vi købte ham ,nu er en rigtig glad dreng, der tror han kan "æde" sig fra det hele !!!! han er ALTID imødekommende og glad.

Han er blevet fodret med musli og eguiforce mun urter og vitaminer hos os og har derved udviklet sig fantastisk meget på bare et år rent bygningsmæssigt og har osse fået en masse overskud uden at være krudtet.

mun urter har en meget stor effekt på alle vore heste..........
han kan ikke li man presser ham for hårdt og pisk heller ikke .
han elsker at være udendørs, elsker ture .

og siden jeg købte ham er der sandelig osse blevet mere af ham... tykke kraftige ben ....og idet hele taget en lille meget robust bygget pony der fortjener lidt fedt på mullerne osse

.Han kan sagtens bære et større barn eller lille voksen...han er bom stærk . kan være stædig , men med mad overtales han gerne .
http://youtu.be/T0XZa4lCmnE...bidløs springning på rollo

Han står fuldstændig stille i tov mens man strigler og sadler op .(han liv var tidl. spiltov da han var elevpony på rideskole)

Han følger en som en lille hund i folden .han står gerne udendørs når de andre går ind...Han er hos os vant til løsdrift og stor trives med dette , bare der er et skur at gå ind i .

han er ikke dominerende på fold .

Han har været rideskolepony i 3 år og hader pisken og at blive presset for hårdt så kommer der et lille irritationshop fra ham, (smider ik rytter af ..og stejler aldrig.....er ellers rigtig sød og rar pony når man respektere hans grænser .

vær sød ved rollo så har man en ven for livet ...og skulla du falde af er han den der aldrig træder på dig , men troligt står og venter til man er oppe igen .

Alle kommer simpelthen til at holde af rollo .

Han har en meget spciel vrinsken...... lyder lidt forkølet ,æsel agtigt ...men kendetegner rollo for den charmør han osse er .


De små piger 7-13 år ordner ham let selv og rider ham osse uden pisk , både med og uden bid .

vi har givet rollo alt det dejlige han savnede som rideskolepony- frihed og tur ridning .


han kan osse bære en lille voksen på kort tur .
HUSK DETTE :::::: når han gør noget du ikke forstår ::::::::::
kan posere på ---en platform af to paller ovenpå hinanden---ska ha en godbid for det
og når man røre ham på forbenet...skal han gå helt ned med hovedet og næsten neje---får altid en godbid for dette

Han er Ikke så glad for at gå op i trailer---ska ha mad for det

og han hader muslinge baner der skaver ham i haserne .
Han er trænet i forskellige trisks --- han kan posere på en platform lavet af to paller ov

han vil en gang imellem bestemme hvilken vej man drejer til( hvis det er en noget uerfaren rytter ), men med et lille dask m tøljen på halsen...gør han dog som man vil have det .
det er ikke noget problem på tur overhovedet .

Han er trafiksikker, dressur og spring vant...samt vant til ture i skoven. har osse prøvet at trække og bade


Han er frisk og venlig og elsker at være på skovtur .og 100 % trafiksikker og cool .

mulig fremtid :
han kunne i fremtidenl gøres kørevant

meen ska nok efterhånden ha en større pony...... men vi ønsker det absolut bedste hjem for vores elskede rollo mand ....uha som vi er kommet til at elske ham den lille trold

Rollo er en super god pony man sagtens kan lade børn ride.....han er så sød, og så er han altid så glad i hans væsen og det blir man hurtigt smittet af .
Han er osse en dreng..... elsker at springe eller rode ved traktoren hvis den står på marken . Han er en rigtig dejlig og glad bamse dreng . ... han bliver passet med smed ,får vitaminer hele året og urteblandning og kraft foder og halm...hø vinter .
prisi 12000
Kommentér på:
Anden særlig race Rollo fra thy.. .solgt
Annonce