{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
554 visninger | Oprettet:

Western ridning:) {{forumTopicSubject}}

Hej

Ja da min nye Frede Fraxinus synes at sådan noget western ridning er skide skægt, vil ejg gerne høre om gode råd og ting man kan lave, og grunden til ejg ved han synes det er skide skægt er at, vi idag skulle have en hest ind på en anden fold fordi den gik og bed i vores tæpper(Hestene går også på ridebanen når vi rider, da de skal kunne komme op til bygningerne i læ) Så han synes det var skide skægt at få den hest væk. Og også for at lave noget andet end altid at ride dressur:) og han er lidt klodset i spring hehe.
og evt nogle ride tekniker smiley

Så vil have nogle svar på:
ting man kan lave som er western releteret, og træning teknikker.

Skriv endelig!!
knus


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Western ridning:)
  • #1   23. feb 2008 Theis *HG-trøjer*!
    Hvad mener du??


  • #2   23. feb 2008 At engelsk ridning og weatern ridning er vidt forskelligt så derfor er det nok ikk så godt at gøre begge dele.. Hvorfor rider du ikk bare i skoven eller løber med ham?

  • #3   23. feb 2008 ..

  • #4   23. feb 2008 hvis du vil ride lidt western for sjov er det vigtigste at den har et grund tempo der er rimelig langsomt, og at den flytter for og bagpart for benene smiley

  • #5   23. feb 2008 I stedet for at blande det, kan du jo ride engelsk stil og så bare lave nogle andereledes øvelser sådan.. F.eks. kan man jo godt som engelsk stil skubbe hesten sideværts over en bom, eller bakke gennem hjørne (hvor 4 bomme er lagt som et spor på 90 grader vinkel)..

    Ellers bare pony(mounted) games? hænge vasketøj op, gå over plastic, samle ting op fra jorden, mens du sidder på hesten o.lign.
    Eller lærer den at samle ting op fra jorden, løfte benene, så man kan tage gamacher af oppe fra (se evt. Leonardos profil) - så man kan tage sadel, gamacher, hovedtøj osv af oppe fra hesten af - og bagefter lægge grime og dækken på oppe fra! Det er super sjovt smiley


Kommentér på:
Western ridning:)

Annonce