964 visninger
|
Oprettet:
Nye ideer til mad? {{forumTopicSubject}}
Ja, jeg er simpelthen ved at kører død i min min madlavning, og derfor håber jeg nu at i vil komme med gode ideer til mad, man kan lave til hverdag.
Gerne enkelt, billigt og ikke alt for usundt :O)
Hvad for i ofte til daglig?
Håber i vil dele jeres hverdagsmad med mig, så vi alle kan få lidt nyt mad ind på bordet! :O)
mar 2010
Følgere: 18 Heste: 1 Emner: 68 Svar: 2.375
Bliver for det meste til pasta med kødsovs, tærte med broccoli, porer og bacon eller supper.. Laver en stor portion suppe, så jeg har til flere dage..
Ellers er det super nemt med kylling, ris og fx karry sovs, som jeg elsker
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
Og nårh ja, tærte havde jeg næsten glemt man kunne lave
Vi får ofte kartofler i ovnen med rosmarin eller hvad jeg lige har, men bøffer eller karbonader. Så laver jeg tit grønærter (med gulerødder), som tilbehør til hvad jeg nu laver, evt som en slags sovs. Hjemmelavet pizza. en stor portion kartoffelmos, så der er til fryseren. Tja, plejer at have en hel masse vandvittig gode ideer, men er kørt hel død i det her
jul 2006
Følger: 85 Følgere: 73 Heste: 12 Emner: 50 Svar: 168
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
vil gerne vide hvad i andre får af forder til hverdag ;O)
jun 2011
Følger: 20 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 24 Svar: 427
Torteleni
Spaghetti + kødsovs
Lamme/oksekødsfrikardeller - min nye livret!
boller i karry
tortillas med en masse forskellige grøntsager og oksekøds-snuller
Lake stægt iovnen i lidt fløde mælk og en masse grøntsager og revet appelsinskal (serveres med nye kartofler el. ris)
Det var det, jeg lige kunne komme på
jun 2011
Følger: 20 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 24 Svar: 427
jun 2011
Følger: 20 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 24 Svar: 427
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
Det bedste sted jeg kender, hvor man kan få ideer, er herinde: (link fjernet)
Ved ikke om i kan se tråden, men hvis i kan, er det helt klart et godt sted at få inspiration ellers, da folk bruger den flittigt! :O)
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
Det lyder vildt lækkert ! :O)
mar 2010
Følgere: 18 Heste: 1 Emner: 68 Svar: 2.375
Ellers er det super nemt at købe taco skaller og så lave kødsovsen med pulveret i og så en salat til
Har også tit lavet hjemmelavet burger - et tip er at putte et par spsk. barbecue sovs i oksekødet - det er et hit!
Har også lavet den her chiligryde et par gange - min ex var vild med den..
http://opskrifter.dk/Opskrift_331.11.0.html
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
Lyder ellers godt
jun 2011
Følger: 20 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 24 Svar: 427
Kyllingefilet skæres i små stykker og brunes på panden (en dyb en, eller bare en gryde er også fin nok) i lidt olie. Imens koger du ris, evt vilde/brune ris. Når kyllingen er stægt, så kommer du et glas sur/sød-sauce ned til det. Og så har du laver kylling i sur/sød-sauce med ris til mums
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
Uhh, spændende! :O)
Jeg laver nogengange det samme, bare med pasta i stedet for ris, og så mornays-sauce tilsat lidt karry istedet for sur/sød- sovs.
mar 2010
Følgere: 18 Heste: 1 Emner: 68 Svar: 2.375
Laver også den som Tenna' siger
Købte engang også tit den der hedder Tikka Masala (fra uncle ben) - men den kan vel også evt. laves selv.. men det er også super godt..
jun 2011
Følger: 20 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 24 Svar: 427
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
mar 2010
Følgere: 18 Heste: 1 Emner: 68 Svar: 2.375
Svits karry på panden i olie og derefter put kyllingestykker på. Når de er 'færdige' tilsættes (tror jeg bruger 1-2 spsk olie, og dækker det med karry, men det er evt. at prøve sig frem)
Derefter tilsættes 1 dåse kokosmælk og sådan en wok frost grøntsagsblanding og så skal det bare simre lidt
Lærte engang at lave en ret i ovnen. Man tager kartofler, skærer i skiver og lægger i et ildfast fad, ovenpå kommes hk. oksekød (som har fået en tur på panden inden), noget bacon og så dækkes det med mornay sovs og får vel de der 45 min. i ovnen ved 180-200 grader.. Det smager altså bare super godt! (plejer vist at smide noget broccoli og porer i det også )
nov 2009
Følger: 29 Følgere: 27 Heste: 3 Emner: 88 Svar: 531
mar 2010
Følgere: 18 Heste: 1 Emner: 68 Svar: 2.375
aug 2008
Følger: 65 Følgere: 57 Heste: 6 Emner: 583 Svar: 3.975
Nye ideer til mad?