1.089 visninger
|
Oprettet:
Hvorfor sukkerlage i flødeboller? {{forumTopicSubject}}
Jeg elsker at lave flødeboller (og at spise dem...), men jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor der i samtlige opskrifter står, at man skal koge en sukkerlage/sirup (bestående af almindelig sukker, glukose og vand), som skal piskes i æggehviderne. Jeg plejer altid at lave en ganske almindelig guf - altså bare piske almindelig sukker i æggehviderne, og det fungerer forrygende.
Er der nogen, der kan svare mig på, hvilken grund der er til, at man pisker en sukkerlage i?
sep 2012
Følger: 1 Følgere: 6 Heste: 3 Svar: 293
Alisa
Haha, nej! Faktisk er det ikke fair midt i min r*v kedelige religionsundervisning.
jan 2006
Følger: 48 Følgere: 43 Heste: 2 Emner: 666 Svar: 12.495
jan 2006
Følger: 48 Følgere: 43 Heste: 2 Emner: 666 Svar: 12.495
jan 2006
Følger: 48 Følgere: 43 Heste: 2 Emner: 666 Svar: 12.495
jul 2012
Følger: 18 Følgere: 18 Heste: 4 Emner: 54 Svar: 956
aug 2008
Følger: 81 Følgere: 101 Heste: 7 Emner: 259 Svar: 7.272
Men flødeboller er jo bare flødeboller og smager herre lækkert uanset hvad
jan 2006
Følger: 48 Følgere: 43 Heste: 2 Emner: 666 Svar: 12.495
jan 2006
Følger: 48 Følgere: 43 Heste: 2 Emner: 666 Svar: 12.495
jan 2006
Følger: 48 Følgere: 43 Heste: 2 Emner: 666 Svar: 12.495
Hvorfor sukkerlage i flødeboller?