{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.065 visninger | Oprettet:

Hvorfor sukkerlage i flødeboller? {{forumTopicSubject}}

Jeg elsker at lave flødeboller (og at spise dem...), men jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor der i samtlige opskrifter står, at man skal koge en sukkerlage/sirup (bestående af almindelig sukker, glukose og vand), som skal piskes i æggehviderne. Jeg plejer altid at lave en ganske almindelig guf - altså bare piske almindelig sukker i æggehviderne, og det fungerer forrygende.

Er der nogen, der kan svare mig på, hvilken grund der er til, at man pisker en sukkerlage i? smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvorfor sukkerlage i flødeboller?
Kommentér på:
Hvorfor sukkerlage i flødeboller?

Annonce