{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
800 visninger | Oprettet:

DE 10 SHOPPEBUD {{forumTopicSubject}}

Vi hader fejlkøb, sure ekspedienter og dårlige shoppingoplevelser. Til gengæld eeelsker vi at shoppe, og med de 10 shoppebud er det altid en god oplevelse.

1. BILLIGE TRENDS: Når du køber ting, der er moderne nu og her, så vælg de billige ting i kædebutikkerne. Der er ingen grund til at bruge en masse penge på noget, som er umoderne om et par måneder. Når noget først er rigtig moderne, efterligner alle de billige mærker trenden, så det er nemt at overholde det første shoppebud...

2. KLASSIKERE PÅ UDSALG: Når du er på udsalg, så brug lidt penge på de klassiske ting, som du kan bruge længe. Køb for eksempel sort, pastel, blomsterprint eller denim. Og så gælder det om at finde nogle klassiske styles, som du altid kan bruge. På udsalg kan du få styr på basissagerne til din garderobe helt billigt, jo tak!

3. SKRIV INDKØBSLISTER: Ja, det lyder måske dumt, men det er smart at tjekke, hvad du har brug for, inden du tager hjemmefra. Ellers ender du let med at falde for det samme som sædvanligt, og så har du jo ikke råd til at forny alt det, der faktisk virkelig tranger.

4. VÆR FORBEREDT HJEMMEFRA: Det er vigtigt altid at prøve tøjet, inden du køber det. Selv om du kender din størrelse, er der forskel på, hvordan tøjet sidder. Så husk at ta' tøj på, som du orker at tage af og på tusind gange. Ikke noget med dumme snørebånd og irriterende buskedragter.

5. KLÆD DIG UD: Ja, nogle gange er det fedt at være lidt barnlig og klæde sig ud i noget sjovt. Når du er i butikkerne, har du nemlig rig mulighed for at klæde dig ud med din veninde og prøve nogle nye stilarter af.

6. HA' VENINDER UNDER ARMEN: Ta' et par veninder under armen, som kan give dig deres mening om, hvad der holder, og hvad der bare ikke gør. Venindernes mening er altid god at have med.

7. SPAR PENGE PÅ NETTET: Yeah, det hele er bare meget billigere på nettet, men når du så køber det, er der altid den irriterende porto, som også skal betales. Derfor er det vildt smart at slå sig sammen med veninderne og få tøjet sendt samtidig. Så er i mange om at dele portoen. Det gør nethandel til et endnu vildere scoop!

8. HUSK DETALJERNE: Vi kender følelsen! Det er ved at være sidst på måneden, og du synes, alt dit tøj er dødkedeligt. Så er det en god idé at købe nogle billige accessories. Det er nemlig den letteste måde at pifte nyt liv i det gamle, kedelige kluns. Den er stensikker, hver gang!

9. VÆR HØFLIG: Smil, og sig tak for kigget, inden du forlader butikken. Så er du sikker på at få god betjening, når du kommer tilbage næste gang, selv om du tit bare nøjes med at kigge og egentlig sjældent køber nogle af deres ting.

10. GIV DIG TID TIL AT DRØMME:Lad være med at tage for mange penge med, når du er ude at shoppe. Det kan føre til en masse unødvendige køb, som du senere vil fortryde. Lad i stedet pengene ligge derhjemme, og gå på udkig. Hvis du ikke kan lade være ned at tænke på tingen næste dag, kan du altid gå tilbage og købe den.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  DE 10 SHOPPEBUD
Kommentér på:
DE 10 SHOPPEBUD

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce