{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.620 visninger | Oprettet:

FØRSTEHJÆLP - Slip for røde kinder {{forumTopicSubject}}

Det er den helt store dag, og alles øjne er rettet mod dig. Men dig, de ikke var! For du bliver helt rød i hovedet ved tanken om al den opmærksomhed. Bare rolig, vi hjælper dig af med de røde kinder.

Hvorfor rødmer du?
Du er genert, og det er helt normalt. Du har sikkert tit fået den ger: >>Ej, du er helt rød i hovedet. Det er så sødt!<<. Det er vildt irriterende, fordi du så bliver ekstra opmærksom på, at du ikke kan skjule din generthed og føler dig svag eller til grin. Et halvt sekund efter kommentaren tænker du sikkert på noget helt andet, mens du er ved at dø af flovhed. Men bare rolig - med nogle få tricks kan du sagtens få styr på de røde kinder.

OM MORGENEN:
Den store dag er kommet, og du har sommerfugle i maven, men husk at;
- Bruge 10 minutter om morgenen, hvor du lukker øjnene og tænker på ingenting.
- Tage en puder på, som modvirker rødmen. For eksempel Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder.
- Det er din dag, og du skal bare nyde den.
- Lav et motto for dagen - noget, som gør dig stærk. Det kan være fra en sang eller noget, du selv finder på.

I DAGENE OP TIL DIN KONFIRMATION:
Dine røde kinder kommer altså fra dine egne tanker, så du skal ændre din måde at tænke på. I ugerne og dagene op til din konfirmation skal du derfor:
- Lave et par afslappende sætning, som du kan sige, hvis du rødmer. Det kan for eksempel være: >> Bare ignorer prinsessekinderne<<. Hvis du sev ligesom nævner det og griner lidt af det, så er der ingen, som gider lave et nummer ud af det.
- Kig rigtigt på dine veninder. Du vil hurtigt finde ud af, at de også har nogle tegn, som afslører, når de er nervøse. Måske vipper de med benene, bider negle, fniser eller spiller lidt for smarte. Du synes jo heller ikke, at de er mindre værd af den grund!
- Prøv at kaste dig ud i nogle nye ting. Du kan melde dig til at holde foredrag i klassen eller bare tale med en fremmed person hver dag - for hvad er egentlig det værste, der kan ske?
- Øv din tale. Nerver inden en tale er normalt, men du kan hjælpe dig velv ved at øve godt. Læs den igennem et par gange, og skriv så de vigtigste stikord ned på nogle få stykker pap. Målet er ikke, at du skal kunne den udenaf, du skal bare vide, hvad du gør, hvis du går i stå. Så slipper du nemlig for panikfølelsen.

I KIRKEN:
Hvad nu hvis jeg falder, får pletter på tøjet, glemmer at svare præsten... Hvis, hvis, hvis.
- Det nytter ikke noget at tage sorgerne på forskud. Tro på, at alt nok skal gå.
- Smil stort og til alle - Hey, du er pige, og selv hvis du faldt (og det gør du ikke), så kan du slippe af sted med det ved at smile.
- Kan du alligevel mærke, at kinderne begynder at brænde, så acceptér det. Det er bare røde kinder, og det kan ikke betale sig at stresse over det.

INDEN TALEN:
Det er snart det store øjeblik, hvor du skal takke dine gæster. Men ingen grund til panik.
- Kig dig om i lokalet - det er din familie og venner,, og de er vilde med dig lige meget hvad.
- Du kan jo det her! Du har øvet, så lad være med at tvivle på dig selv nu.
- Træk vejret dybt, smil og bare gi' den gas.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
FØRSTEHJÆLP - Slip for røde kinder

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce