{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.514 visninger | Oprettet:

34 FORÅRS-RIDETIPS ! {{forumTopicSubject}}

1. Sørg for at ride ud i naturen og opleve noget - helst en gang om ugen. Hesten kommer til at kede sig, hvis den kun går på banen.

2. Husk at skifte diagonal jævnligt, når du rider på bane eller tur.

3. Tag en halv parade som en forberedelse til ændring af gangart.

4. Når du træner halve parader, skal du give efter i hånden, når hesten reagerer.

5. Når du øver halve parader i skridt, skal du få hesten til næsten at stoppe op og så skridte videre igen. Ros, når hesten reagerer.

6. Hvis du sidder ret med fremadskudt bryst, når du påbegynder en halv parade, vil det lære din hest at svare på din vægt og så kan du gradvist bruge færre hjælpere.

7. Få din hest til at blive mere reaktiv ved at give klare signaler med benene. Når du beder den om noget, skal du mene det!

8. Det er bedre at bruge sporer en enkelt gang end at sidde og sparke hesten i siden flere gange.

9. At ride hesten til biddet drejer sig ikke bare om at få hovedet ned på den - få din underviser til at forklare dig det hvis du er den mindste smule i tvivl.

10. Den udvenige tøjle kontrollerer fart, den indvendige bøjning og fleksion.

11. Brug fire kegler som afmærkning af en volte for at øge nøjagtigheden.

12. Gør din føling og balance bedre i trav ved at stå op i let sæde i tre trin og sætte dig i to osv.

13. For at øge hesten respons, skal du trave rundt i ridehallen og sætte i skridt i hvert hjørne. Skridt rundt i hjørnet, og sæt så igen i trav. Lav så 15 meter og 10 meter volter hvor du beder hesten skridte i hjørnerne.

14. Kontroller din arbejdstrav ved at lave en overgang til skridt, så en halv bagpartsvending (og skift af hånd) og sæt så igen i trav ned ad langsiden. Ved at lave mønstrer får du en opmærksom hest.

15. Hvis du kigger indad, når du sætter i galop, vil dit udvendige sæde slippe.

16. Galop skal igangsættes af det indvendige ben. Hvis din hest er vant til at reagere for udvendige ben, vil den blive forvirret, når di skal træne traverser.

17. I skridt-galopovergange, skla du sætte din hest i galop, lige når den er ved at sæte udvendige ben i jorden.

18. Bomme på jorden kan hjælpe din hest ind i takt.

19. Rid over bomme på en volte for at opmuntre din hest til at søge frem og tage tøjlen. Lad dine hænder komme lidt længere frem nogle skridt før bommen, så du opmuntrer hesten til at kigge ned.

20. Lad være med bare at ride over bommene igen og igen, når du træner på dem. Brug hele banen til at arbejde med balance og rytme.

21. Din læg er dit fundament i springningsholdningen. Lad din vøgt falde ned på dine hæle, dine underben være under din krop, og slap af i knæ, hofter og hæle - de absorberer stødet.

22. Når du springer faste forhindringer, skal du ride meget støttende med benene, da denne kontakt vil opmuntre din hest.

23. Ved at slappe af i overkroppen og åbne dine albuer vil du bløde op i armene, hvis de låser, når du springer.

24. Giv efter i hænderne, og læn dig tilbage, når I lander.

25. Stå på dine fordødder, når du springer, da det hjælper med til at holde dine underben stille.

26.Spørg din underviser om øvelser, der kan forbedre din kropsstyrke og din smidighed, før du rider, for at øge stabiliteten og forbedre din holdning.

27. Når du varmer op ril en konkurrence, skla du finde ud af, hvem der er de to sidste ryttere inden dig, så du kan begynde din opvarmning, når du går på banen.

28. Brug godbidder fornuftigt. Giv dem først, efter hesten har præsenteret, og ros den samtidig. Hvis hesten får godbidder på staldgangen hele tiden, kan de få uvaner, såsom at skrabe i gulvet.

29. Alle slags brandbæger indeholder mange giftige stoffer, som, hvis de spises, kna skade hestens lever, lunger, nyrer og hjerne. De er stadig giftige, selvom de er tørrede, så kig efter dem i høet.

30. Sørg altid for at vide, hvad din nye hest spiser, da pludselig foderskift kan forårsage kolik.

31. kolik kan komme meget pludseligt. Det ses ved, at hesten skiftevis lægger sig og rejser sig, strækker bagbenene, ikke har haft afføring og ikke har nogen appetit. Hvis du mistænker hesten for at have kolik, skal du trække rundt med den og ringe til dyrlægen.

32. Hvis du vil øge hestens cirkkulation og appetit, kan du prøve klid. Det er antiinflammatorisk og stimulerer lymfen.

33. sørg for, at din sadel og trense altid er i god stand og passer til hesten. Ellers kan det give ridemæssige problemer og gøre ondt på hesten.

34. Udfordr din opstilling og balance. Blv longeret en gang om måneden af din træner.

- nogle tips fra Equipage.. Håber i kan bruge dem..

AFF..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  34 FORÅRS-RIDETIPS !
Kommentér på:
34 FORÅRS-RIDETIPS !

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce