809 visninger
|
Oprettet:
Lonnie Skovlund Rasmussen .
Tilmeldt:
13. apr 2006 Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
Tilmeldt:
13. apr 2006 Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
ad ad {{forumTopicSubject}}
har lige læst at japanerne vil til at bruge hestekød i sushi adad
det var så lige sidste gang jeg spiste sushi
apr 2007
Følger: 115 Følgere: 311 Heste: 4 Emner: 154 Svar: 3.835
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
dec 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Heste: 9 Emner: 140 Svar: 1.087
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
jun 2005
Følger: 221 Følgere: 213 Heste: 7 Emner: 117 Svar: 1.431
dec 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Heste: 9 Emner: 140 Svar: 1.087
Hest i sushi
Fremtidens sushi med utraditonelt kød:
Mangel på tun får japanske kokke til at anvende andre råvarer i sushi, herunder hestekød, skriver New York Times..
Tunen er i sushiens hjemland, Japan, den fortrukne ingrediens, men der er meldinger om, at alternative ingredienser er på vej som erstatning for den truede tunfisk, da det ikke ser ud til at tunfiske-kvoterne bliver forøget de næste mange år. Overfiskning og den store efterspørgsel på sushi har gjort at tunfiske-priserne er eksploderet.
Restauratør Shigekazu, som for flere år siden solgte hestekød, da angsten for kviksølv i fisk var på sit højeste fortæller:
"Vi smagte det, og hestesushi smagte faktisk ret godt. Det var blødt, og man kunne let bide det i stykker, og det lugtede ikke", fortæller han.
Om hestekød i sushirullerne vil slå an i Europa, som har en langt større hestesportskultur end Japan, er meget usikkert, skriver New York Times.
Kilde: Nyhedsavisen
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
dec 2006
Følger: 50 Følgere: 45 Heste: 9 Emner: 140 Svar: 1.087
nov 2006
Følger: 110 Følgere: 105 Heste: 2 Emner: 380 Svar: 1.581
nov 2006
Følger: 110 Følgere: 105 Heste: 2 Emner: 380 Svar: 1.581
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
Colleh+Silver !: jo det kan man ligesom man spiser kør og grise men der er ikke serlig mange der gør det adad
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
apr 2006
Følger: 166 Følgere: 145 Heste: 5 Emner: 150 Svar: 625
apr 2006
Følger: 74 Følgere: 73 Heste: 5 Emner: 49 Svar: 625
GIVE ME A BREAK !!
sep 2006
Følger: 65 Følgere: 58 Heste: 2 Emner: 17 Svar: 156
aug 2004
Følger: 70 Følgere: 67 Heste: 3 Emner: 239 Svar: 2.754
mar 2007
Følger: 56 Følgere: 54 Heste: 2 Emner: 346 Svar: 2.355
Det er ligesom at man er begyndt at stikke levende fisk i en friture et halvt minut (eller deromkring), og serverer dem sådan. Så de kan bevæge munden! Det er klamt!
dec 2006
Følger: 124 Følgere: 121 Heste: 8 Emner: 82 Svar: 585
ad ad
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside