{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opskift på hestebolsjer
  • #2   12. apr 2008 Bananslik:

    225 g sirup
    200 g fuldkornshvedemel eller knækkede hvedekerner
    100 g bananflager

    Ingredienserne blandes og æltes til en dej der er let af forme. Bliver dejen for fast kan man evt. blande lidt vand eller saft i og hvis den er for blød kan der puttes hvedemel i.

    Herefter rulles dejen ud til en pølse på ca. en fingers tykkelse og skæres i ca. 2 cm. lange stykker.
    Derefter bages de 180 grader (160 grader i en varmluftovn) i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter, til de er hårde.
    Gemmes i to dage før de bliver brugt i større mængder, men hesten må ikke få for mange af gangen !!


  • #3   16. aug 2008 Hejsa- vil lige høre om det er okay jeg kopier jeres opskrifter og lægger den i min profil.
    mvh maria


Kommentér på:
Opskift på hestebolsjer

Annonce