{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.280 visninger | Oprettet:

HJÆLP MED AT STØTTE NORDJYSK DYREREDNING SÅ DE IKK LUKKER {{forumTopicSubject}}

[i]Mange dyr har forsat brug for jeres hjælp.
Støt Nordjysk Dyreredning så de ikke lukker, og de forsætter med at hjælpe de mange vanrøgtet dyr[i][/i]


Nordjysk Dyreredning har meddelt at de er nødt til at lukke ned grundet mangel på økonomiske ressourcer.

Et medlemskab koster 200.- 0m året. hvis man vælger dette skal man overføre til nedenstående konto nr. eller via mobilepay og sende en mail til medlem@njdyreredning.dk med navn og adresse.
MOBILE PAY/swip : 50577879
Reg.nr. : 7455 konto nr. 0001061588

Så hvorfor skriver jeg?
Mit navn er Helle Nørager og jeg lærte Sysser Nørholm stifter af Nordjysk Dyreredning at kende for lidt mere end 2 år siden.
Sysser kontakted mig for om jeg havde plads til nogle shetlænder ponyer, som hun havde fået ind i en vanrøgtsag og det blev så mit kendskab med Nordjysk Dyreredning.
Jeg begyndte at køre ud på sager sammen med Sysser. Jeg troede at det kunne jeg sagtnes klare,
men wow der har været mange nætter jeg ikke har fået noget søvn.
Mange dyr har vi måtte forlade, da lovgivningen inde for vandrøgt og mishandling af dyr ikke er særlig gode.
Men selv om mangel på søvn og et grædende hjerte er jeg stadig klar til at hjælpe de vanrøgtede dyr
da jeg bare skal tænke på når det er gået godt og vi har hjulpen nogle dyr ud af deres kedelig situation.
Jeg er ikke en person der pylre og brokker mig over det mindste men
mange af vores sager er hårde og bunder også i de sociale forhold i forhold til menneskerne
der har dyrene og selvfølgelig prøver vi også at hjælpe dem hvis vi kan.
Jeg har hele mit liv haft med dyr at gøre og det gjorde altid ondt hvis jeg så eller hørte at et dyr ikke havde det godt, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillede mig at der var så mange vanrøgtede og mishandlede dyr i Danmark.

Jeg skriver til Jer i håb om at i måske kan hjælpe Nordjysk Dyreredning Så det ikke lukker.

Enten ved at få det her ud i medierer / støtte økonomisk osv. så Nordjysk Dyreredning kan komme til at køre videre og hjælpe dyrene.
Nordjysk Dyreredning giver aldrig op. Eller det troede jeg i hvert fald ikke... men der er kun så meget som enkelte personer kan klare især når der mangler økonomisk støtte og de går uden løn på 5. år i træk...
Selv da Sysser fik konstateret kræft og var i behandling med kemoterapi , kæmpede hun sig op og sørgede for at Nordjysk dyreredning kørte videre.
Hendes vilje til at hjælpe dyrene er mere end udsædvanlig og det vil ikke være fair over for hverken dyrene eller Sysser selv at Nordisk dyreredning lukker.
De varmeste hilsner
Helle Nørager

Mail: sysser@njdyreredning.dk
Sysser på: 50 57 78 79
STØT MED ET MÅNELIG DONATION
STØT MED ET ENKELT BELØB
SELV ET LILLE BELØB KAN GØRE EN STOR FORSKEL

MOBILE PAY/swip : 50577879
Reg.nr. : 7455 konto nr. 0001061588

SWIFT/BIC: EBANDK22, NRSBDK24
IBAN : DK5074550001061588


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆLP MED AT STØTTE NORDJYSK DYREREDNING SÅ DE IKK LUKKER
  • #1   13. aug 2015 Havde meget respekt for Sysser tilbage i tiden, og for hele projektet, men jeg synes hun har haft nogle problemer her på de sidste og anklaget privatpersoner, såvel som hængt en herre ud, der tilbød at tage imod heste, køer, får, geder og grise, og nødstilfælder, nu hvor NJD lukkede ned. En person som rigtig mange kunne tale godt om hængte hun grotesk ud synes jeg. Så min hjælp til hende stoppede der, og jeg holder nu fokus på alle de rescue center vi har i Spanien, siden aflivning ikke er tilladt hernede smiley

  • #2   13. aug 2015 Nej tak.

    De har ikke vist sig fra den bedste side af, flere af deres medlemmer køre hetz mod folk de bare ikke kan lide.
    plus at jeg har været indvolveret i en sag om at løskøbe en mishandlet hund, som de nægtede at hjælpe.
    Da jeg og flere andre havde betalt for løskøbning samt operation på dyrehospital, ville de gerne, ja de prøvede nærmest at tvinge hende hunden var hos til at aflevere den til dem.
    Føj føj føj !!
    Nej tak, skal slet ikke have noget med dem at gøre, lad os hellere få et dyrepoliti, med tilknyttet internatter og lign til at sende dyrene hen til.


  • #3   13. aug 2015 Hej jeg har lidt svært ved at forholde mig til det du skriver. Vi siger aldrig nej, ligegyldig hvilken dyr der kommer anmelders på. Det med at køre hetz er ligesådan et ? for mig. ALLE PIGERE VED NJD ved at man kommer længst ved at tale pænt til mennesker. Vi har haft nogle der kørte ud i NJD navn som ikke var ved os , men i kan altid se inde på facebook hvem vi er og ser ud . smiley :)


  • #4   13. aug 2015 Det ved Sysser åbenbart ikke her på det sidste. Hun har forholdt sig meget uprofessionel. Om det skyldes stress og frustration over manglende penge tilbage redde dyr, samt disse falske NJD mennesker og hendes sygdom ved jeg ikke, men det gør det ikke acceptabelt at ødelægge en andens mands gode ry og hans tilbud til at hjælpe, samt også NJD...

  • #5   13. aug 2015 Ang. den hestehandler der tilbød at tage i mod heste osv har der været flere anmelders på og det var ikke positiv ment det han lagde op. Jeg plejer ikke at hænge folk ud men syndes mange gange det er hårdt at lade som ingenting. For to år siden stod jeg til væddeløb i aså hvor en hest havde brækkede benet og der stod samme mand og forsøgte at læsse hesten. Heldigvis kom Dyrelægen og hurtig aflivet den. Den måde behandler man ikke dyr på så derfor den kritik i mod ham.:)


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 41 Emner: 131 Svar: 8.710
    #6   13. aug 2015 Jeg kunne godt bruge 200 kr. om året på at støtte ndr, men har lige nogle spørgsmål jeg gerne vil have besvaret inden jeg smider penge afsted.

    hvad er deres økonomi bygget op på? Hvis jeg donere 200 kr. nu, så vil det jo ikke lade dem kunne fortsætte alligevel.

    har de No kill politik?

    hvad gør de, med de dyr de reder?


  • #7   13. aug 2015 Det er da sjovt at der var så mange som kunne støtte op om han, at det hele netop blev en stor diskussion mod Sys. Jeg kan godt høre at det er en ekstremt hellig NJD, i denne tråd, som absolut ikke mener NJD har gjort noget fejl før. Det synes jeg er synd - specielt når jeg godt kan indrømme at de har gjort et rigtig godt arbejde mange steder, men jeg synes at på det sidste har det været slapt.

    Og hvordan er NJD med aflivnings politikken? Er i stadig meget på at ingen skal aflives? Det kunne i tage op om i ikke burde få en ende på mange af dyrene, netop for ikke at overbelaste bestandene, samt - ingen dødt dyr er ulykkelig og har smerter, men mange levende dyr er og har. smiley


  • #8   13. aug 2015 Største parten af økonominen har Sysser selv stået på + de super mennesker der har støttet os og de folk der tager dyrene i pleje til de er friske nok til at komme vidre til deres helt rigtig hjem. Jeg håber for alt i verden NJD forsætter da der ikke er ret mange dyreorgniationer der tager alle dyr ind. Det eneste tidspunkt vi får aflivet nogle dyr er hvis de ikke har mulighed for at overleve eller er i så store smerter det ikke er feir at holde dem i live.
    Skulle det gå den tralse vej at NJD lukker bliver alt hvad NJD givet ud til andre dyreorginationer. mvh Helle smiley


  • #9   13. aug 2015 # 3 : Uha det har de vist glemt at fortælle hende Belinda smiley

    De ville IKKE hente hunden, og den var IKKE syg, og det selv om den havde en tumor i den ene side af hovedet, så stor som en tennisboldt smiley

    Jeg har fra andre af at de blev bedt om at løbe selvsamme persons hetz mod folk hun ikke brød sig om, løgn og bedrag følger i hendes fodspor.

    Aldrig i livet om jeg vil støtte et sådan foretagende med så meget som 5 øre smiley


  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 41 Emner: 131 Svar: 8.710
    #10   13. aug 2015 team: så njdr kører en sø godt som No kill politik?

    og forstår jeg det rigtigt, at dyret først bliver fjernet fra misrøgt stedet, derefter kommer i en plejefamilie, også videre formidlet?

    men hvis økonomien nu er så dårlig at de må lukke, så skal der jo rigtigt mange donationer til før det hele kan komme op og kører igen , og der skal rigtig mange donationer til hver måned.

    hvad er hende sysser's baggrund? er hund dyrlæge, veterinær sygeplejeskerne eller lignende?


  • #11   13. aug 2015 Det har du forstået rigtig. Når de bliver formidlet ud er det også på kontrakt at de ikke må blive solgt videre. Skulle de stå i den situation at de ikke kan have dyrene længer, skal njd kontaktes så vi kan finde en løsning.
    Ja der skal mange donatione til . lige nu prøver vi og søge fonde og firmaer og håber det lykkes.
    Sysser har en masse kursuser vedr. dyr og masser af erfaring. En stor del af de sager vi får ind kommer der dyrelæge. De fleste heste mangler pas og chip + vac
    Det samme gælder hunde og katte. Der bliver altid tilkald dyrelæge hvis de er det mindste syge.
    Her er et par eks på udgifter smiley




    profilbillede
  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 41 Emner: 131 Svar: 8.710
    #12   13. aug 2015 team: men de prøver så vidt muligt at have en No kill politik ikke?

  • #13   13. aug 2015 Jo det har vi. Vi får kun dyr aflivet der ikke har mulighed for at overleve eller skal leve med store smerter resten af deres liv. Vi går ind for alle dyr har ret til at have et værdig liv og ikke blive vanrøgtet eller mishandlet. smiley

  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 41 Emner: 131 Svar: 8.710
    #14   13. aug 2015 Tak for svar smiley

    så må jeg ærligt sige at jeg 7kke er interesseret i at støtte.


Kommentér på:
HJÆLP MED AT STØTTE NORDJYSK DYREREDNING SÅ DE IKK LUKKER

Annonce